Cele mai citite
 


Peste 5.000 de români s-au înscris la cea mai mare lecţie de prim-ajutor
joi, 21 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 5.000 de români au acceptat provocarea de a participa la cea mai mare lecţie de prim-ajutor, informează, miercuri, printr-un comunicat de presă, Societatea de Salvare Bucureşti.
Pe 26 iulie, de la ora 18,00, pe stadionul Dinamo din Bucureşti, cei înscrişi în proiectul ''Salvăm vieţi şi intrăm în Cartea Recordurilor'' ar putea primi mult râvnitul certificat de la Guinness Book.
Pentru ca performanţa să fie validată, este nevoie de participarea a cel puţin 7.000 de persoane. Organizatorii evenimentului - Societatea de Salvare Bucureşti şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov - îi aşteaptă în continuare pe cei interesaţi să completeze formularele de înscriere care se găsesc pe paginile de Internet www.salveazatu.ro (site dedicat special evenimentului, cu o mulţime de informaţii utile) sau www.sabif.ro.
De asemenea, doritorii pot veni personal, cu buletinul sau paşaportul, la sediul Societăţii de Salvare Bucureşti, din str. Mihai Eminescu, nr. 226. În plus, în aceste zile, voluntarii SABIF vor împărţi în Bucureşti flyere cu detalii legate de eveniment.
Există şi posibilitatea prezentării direct la stadion în ziua evenimentului, la una dintre cele trei intrări, unde cei interesaţi vor fi îndrumaţi.
Toţi cei care au completat deja formularele de înscriere vor fi contactaţi telefonic pentru confirmare, iar instructorii le vor oferi toate detaliile privind accesul în stadion şi ora începerii evenimentului.
Cursanţii vor fi supravegheaţi de 700 de instructori specializaţi, care le vor exemplifica tehnicile de resuscitare (cursul de suport vital de bază). Apoi, cursanţii vor trece la treabă şi vor arăta ce au învăţat exersând procedura pe manechine.
Cele 700 de manechine comandate special pentru acest eveniment vor ajunge vineri în Bucureşti.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti -Ilfov la 106 ani de activitate Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), în parteneriat cu Societatea de Salvare Bucureşti, organizează în perioada 21-27 iulie, Zilele porţilor deschise, se arată într-un comunicat de presă al ambulanţei.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi-a deschis porţile pentru vizitatori Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi-a deschis duminică porţile pentru vizitatori, care pot vedea dispeceratul, maşinile, cei care doresc putând chiar să încheie un contract de voluntariat pentru o zi.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator în 2015 Stopul cardio-respirator reprezintă o problemă majoră în incidenţa cazurilor medicale din Bucureşti, pentru anul trecut Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov raportând 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator, comparativ cu anul precedent, când au fost înregistrate 2.692 astfel de cazuri.
Artiştii susţin Societatea de Salvare şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov Mai mulţi artişti au hotărât să se alăture şi ei campaniei "2% pentru Societatea de Salvare şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov", informează societatea printr-un comunicat de presă.