Cele mai citite
 


Proiect pentru modificarea legii privind reglementarea prelucrării datelor cu caracter personal pe agenda şedinţei de guvern
joi, 21 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul ar putea discuta, în şedinţa de miercuri, un proiect de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 238/2009 privind reglementarea prelucrării datelor cu caracter personal de către structurile/unităţile Ministerului Administraţiei şi Internelor în activităţile de prevenire, cercetare şi combatere a infracţiunilor, precum şi de menţinere şi asigurare a ordinii publice, se arată într-un comunicat de presă al Biroului de presă al Guvernului transmis, marţi, AGERPRES.
Pe agenda şedinţei de Guvern se mai află un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2011.
Guvernul ar mai putea lua în discuţie un proiect de hotărâre privind completarea sublistei C din Hotărârea Guvernului nr.720/2008 pentru aprobarea Listei cuprinzând denumirile comune internaţionale corespunzătoare medicamentelor de care beneficiază asiguraţii, cu sau fără contribuţie personală, pe bază de prescripţie medicală, în sistemul de asigurări sociale de sănătate şi un proiect de hotărâre pentru aprobarea Acordului-cadru de cooperare între Guvernul României şi Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, semnat la Geneva, la 2 martie 2011, se mai arată în comunicat. AGERPRES/(AS-Mihai Simionescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
E. Nicolăescu: Noul proiect de lege a sănătăţii nu-şi propune decât înlocuirea actualului management cu politrucii portocalii Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a criticat joi, într-o conferinţă de presă, intenţia Ministerului Sănătăţii de a modifica actuala Lege a sănătăţii, susţinând că prin noile reglementări nu se urmăreşte decât înlocuirea actualului management al instituţiilor sanitare cu "politruci portocalii".
Proiect Legea Sănătăţii: Casele de asigurări de sănătate devin societăţi mutuale de asigurări de sănătate Casele de asigurări de sănătate vor fi transformate în societăţi mutuale de asigurări de sănătate, potrivit noului proiect de lege a sănătăţii, postat marţi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
Proiect PNL: Românii care refuză să participe la programele de prevenţie ar putea fi obligaţi să suporte costurile tratamentelor Deputaţii liberali Alina Gorghiu, Eugen Nicolăescu, Lucia Varga, Horia Cristian au depus la Parlament un proiect de lege privind activitatea de prevenţie în sănătate, care prevede că românii care refuză să participe la programele de prevenţie pot fi obligaţi să suporte, parţial sau total, costurile ...
UPDATE Băsescu: În legea sănătăţii nu veţi găsi nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că în capitolul referitor la serviciul de urgenţă din proiectul noii legi a sănătăţii nu se găseşte nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului.
Vasile Cepoi: Reorganizarea sistemului de asigurări de sănătate este soluţia pentru creşterea eficienţei lui (interviu) Ministrul Sănătăţii, conf. dr. Vasile Cepoi, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că desfiinţarea sistemului de asigurări nu este o soluţie, ci reorganizarea acestuia, care ar putea creşte eficienţa lui.
Deputatul Petru Movilă doreşte trecerea rezidenţiatului din subordinea Ministerului Sănătăţii în cea a Ministerului Educaţiei Un proiect de lege privind trecerea rezidenţiatului din subordinea Ministerului Sănătăţii în cea a Ministerului Educaţiei Naţionale şi transformarea salariilor medicilor rezidenţi în burse doctorale urmează să fie depus de deputatul Petru Movilă, membru în Comisia de Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor...