Cele mai citite
 


Rectorul UMF, Florian Popa: Anul acesta sunt cei mai mulţi candidaţi de după 1989
joi, 21 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul candidaţilor pentru examenul de admitere din acest an la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti este de 3.012 iar numărul locurilor bugetate este de 769.
Rectorul universităţii, prof. dr. Florian Popa, a declarat miercuri pentru AGERPRES că anul acesta au fost înregistraţi cei mai mulţi candidaţi de după 1989 - 3,8 pe loc.
La Medicină numărul candidaţilor este de 1.691 pe 385 de locuri (patru pe loc), la Stomatologie - 565 de candidaţi pe 140 de locuri (patru pe loc), la Farmacie sunt 145 de locuri şi 430 de candidaţi (3 candidaţi pe loc), la Facultatea de moaşe sunt 1,6 candidaţi pe loc iar la Tehnică dentară şi Kinetoterapie, fizioterapie sunt 6,1 candidaţi pe loc, a detaliat prof. dr. Florian Popa.
"După finalizarea examenului pe locurile bugetate, ne-am propus ca maximum 48% să fie pentru locuri cu plată", a precizat rectorul.
Examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" în anul universitar 2011 - 2012 pe domenii de studiu se desfăşoară miercuri pentru toate facultăţile (Medicină, Medicină Dentară, Farmacie şi Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală). AGERPRES /(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Peste 4500 de candidaţi vor susţine examenul de admitere la UMF 'Carol Davila' din Bucureşti
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti Admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti
La UMF 'Carol Davila' corectarea tezelor la admitere se va face în sala de concurs, în prezenţa candidaţilor Corectarea tezelor la examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti se va face anul acesta, pentru prima dată, în sala de concurs, în prezenţa candidaţilor, cărora li se va comunica punctajul, sub semnătură.
Mai multe locuri de la buget la UMF 'Carol Davila'; examenul de admitere - pe 24 iulie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" organizează pe 24 iulie examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă pentru 2013 - 2014, anul acesta fiind alocate de la buget mai multe locuri, şi anume 900, faţă de 800 de locuri anul trecut.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti s-a încheiat
UMF 'Carol Davila': Aproximativ 3.200 de candidaţi s-au înscris pentru admitere Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti anunţă că 3.168 de candidaţi s-au înscris pentru concursul de admitere ce va avea loc luni în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, precum şi la Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală (FMAM).