Cele mai citite
 


Şerban Brădişteanu: Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis după ce zona de infarct va fi bine delimitată
joi, 21 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cornel Dinu are o evoluţie favorabilă şi va fi operat pe cord dar numai după ce zona de infarct va fi bine delimitată şi se va stabili dimensiunea acestuia, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Medicul a precizat că stentul a fost o măsură paliativă, a avut un vas mare astupat iar dedesubt un infarct de miocard şi pe lângă acesta mai are şi alte vase astupate pentru care nu s-a putut interveni.
"Cornel Dinu se află în continuare la Terapie Intensivă, se simte bine, se uită la televizor şi citeşte presa", a spus dr. Brădişteanu. El a precizat că după intervenţie Cornel Dinu şi-ar putea relua activitatea la o lună.
Fostul mare fotbalist Cornel Dinu, în prezent administrator delegat al FC Dinamo, a fost internat marţi dimineaţa în Clinica de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde a fost adus cu ambulanţa.
În urma investigaţiilor, medicii i-au pus diagnosticul de infarct miocardic acut.
După stabilirea diagnosticului i-a fost montat un stent.
Şeful Departamentului de Chirugie Cradiacă a spus că infarctul s-ar fi putut produce cu 48 de ore înainte de a fi internat, ceea ce i-a determinat pe medici să nu
intervină în mod direct, având şi o manifestare atipică, cu durere epigastrică şi cu probleme de stomac. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Şerban Brădişteanu: Evoluţie mulţumitoare a sării de sănătate a lui Constantin Nicolescu Evoluţia stării de sănătate postoperatorie din punct de vedere cardiac a preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este mulţumitoare, urmând să se vadă evoluţia cerebrală, a declarat luni pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de...
REPORTAJ/Peste 150.000 de pacienţi şi numeroase tehnici noi în transplantul cardiac, la Institutul de Boli Cardiovasculare Târgu Mureş Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş a avut, în cei 20 de ani de activitate, peste 150.000 de pacienţi, au fost realizate 55 de transplanturi cardiace şi s-au introdus unele tehnici în premieră în România, graţie unor cercetări începute încă din anii '50...
Cornel Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian Fostul fotbalist Cornel Dinu a fost supus vineri unei intervenţii chirurgicale de by-pass coronarian care a durat nouă ore.
Şerban Brădişteanu: Nu se vor mai da informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase Începând de vineri, nu se vor mai furniza informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase, la dorinţa familiei, a anunţat şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, dr. Şerban Brădişteanu.
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost operat pe cord deschis Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a suferit o operaţie pe cord deschis de bypass aorto-coronarian, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca din Capitală.
Mureş: Premieră medicală naţională la o gravidă cu insuficienţă aortică severă, aflată în stare septică La Clinica de Chirurgie Cardiovasculară Adulţi şi Copii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, condusă de conf. dr. Horaţiu Suciu, s-a efectuat o operaţie, în premieră naţională, la o pacientă însărcinată care suferea de insuficienţă aortică severă postendocardită acută...