Cele mai citite
 


Galaţi: Primul caz de meningoencefalită cu virusul West Nile din acest an
vineri, 22 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Institutul Cantacuzino a confirmat primul caz de meningoencefalită provocată de virusul West Nile la o femeie de 38 ani din Galaţi, a declarat, joi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Potrivit lui Boldea, femeia s-a prezentat la spital pe 9 iulie cu stări convulsive şi dureri de cap, iar pe 11 iulie a fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi, când i s-au luat şi probe de sânge care au fost trimise la Institutul Cantacuzino.
Institutul Cantacuzino a confirmat miercuri că femeia are meningoencefalită cu virusul West Nile, dar starea ei de sănătate este în acest moment bună.
Este primul caz de meningoencefalită cu virusul West Nile înregistrat în ţară în acest an. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Femeie de 80 ani diagnosticată cu meningită provocată de virusul West Nile O femeie de 80 ani a fost diagnosticată de Institutul Cantacuzino cu meningită provocată de virusul West Nile, acesta fiind primul caz înregistrat în judeţul Galaţi în acest an, a anunţat, marţi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: Primul caz de gripă din actualul sezon rece Primul caz de gripă din acest sezon rece, din judeţul Galaţi, a fost confirmat Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi de către Institutul Cantacuzino din Bucureşti, a declarat marţi presei directorul DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Tulcea: Primul caz de infecţie cu West Nile în judeţ, confirmat la Institutul Cantacuzino Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat prezenţa virusului West Nile în cazul unei persoane, în vârstă de 63 de ani, din judeţul Tulcea.
Galaţi: O femeie este suspectă de boala Lyme O femeie, de 30 ani, din Galaţi, este suspectă de boala Lyme după ce a fost înţepată de o căpuşă, a anunţat, miercuri, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: A fost înregistrat al cincilea caz de gripă Institutul Cantacuzino a confirmat cel de-al cincilea caz de gripă din judeţul Galaţi, a anunţat vineri directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Valentin Boldea.
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...