Cele mai citite
 


Medicii legişti au efectuat necropsia cadavrului incendiat găsit în curtea unui liceu din Pantelimon
vineri, 22 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de la Institutului Naţional de Medicină Legală Mina Minovici au efectuat necropsia cadavrului descoperit în curtea Grupului Şcolar Electronica Industrială din Capitală, concluzia fiind că este vorba de un bărbat de 60 de ani, iar pe corp nu au fost reliefate traumatisme sau alte leziuni.
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti remis joi AGERPRES, cauza morţii va fi stabilită în urma analizelor de laborator, toxicologice, anatomopatologice şi histopatologice ce vor fi efectuate.
Medicii au stabilit următoarele elemente de identificare: vârsta - aproximativ 60 de ani; înălţime: 1,63-1,64 m; ten deschis; părul şaten închis; ochii: căprui-verzui, nuanţă deschisă; o intervenţie chirurgicală asupra femurului drept, care este fixat cu o placă metalică; între piciorul stâng şi piciorul drept există o diferenţă de un centimetru, de unde rezultă că persoana şchiopăta vizibil cu piciorul drept; două lucrări dentare, respectiv o placă mobilă pe maxilar şi una fixă pe mandibulă.
Trupul carbonizat al unui bărbat a fost găsit, în noaptea de marţi spre miercuri, în curtea Grupului Şcolar Electronica Industrială din Capitală, procurorii afirmând că există incidii că victima era în viaţă în momentul incendierii.
Procurorii şi poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav.
Corpul carbonizat a fost descoperit de paznicul unităţii de învăţământ din cartierul Pantelimon. Din primele informaţii, victima avea mâinile şi picioarele legate.
Mai mulţi martori au declarat că au auzit, în jurul orelor 3.00, o bubuitură şi au văzut flăcări în curtea liceului.AGERPRES/(AS-Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Angajaţi ai RATB, accidentaţi de un şofer Un conducător auto de 38 de ani din Bucureşti a accidentat, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 1,30, doi angajaţi ai RATB care efectuau lucrări de intervenţie la cutia de macaz a liniei de tramvai, pe Bdul Regina Maria din sectorul 4, în apropiere de intersecţia cu strada 11 Iunie.
Cauza decesului rănitului de la Spitalul Militar Central a fost şocul postcombustional Autopsia efectuată militarului accidentat în catastrofa aviatică de la Tuzla care a decedat, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Militar Central, a relevat că acesta a murit din cauza şocului postcombustional, au declarat pentru AGERPRES surse medicale de la Institutul de Medicină Legală 'Mina...
Proiect: Ministerul Sănătăţii propune restructurarea sistemul naţional de medicină legală şi al celui de transfuzie sanguină Ministerul Sănătăţii propune ca Sistemul naţional de transfuzie sanguină să aibă în structura sa un institut naţional, şapte centre regionale şi 34 de centre judeţene, iar Sistemul naţional de medicină legală să cuprindă Institutul Naţional de Medicină Legală ''Mina Minovici'' şi cinci institute regionale...
Gorj: Medicii legişti au stabilit că la bebeluşul decedat la Novaci nu s-a instalat respiraţia extrauterină Reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală (SML) Gorj au finalizat necropsia bebeluşului decedat la naştere în noaptea de marţi spre miercuri la Spitalul Orăşenesc Novaci în urma unei operaţii de cezariană de urgenţă care a vizat salvarea vieţii mamei şi a fătului, rezultatele indicând faptul că acesta...
Prima intervenţie chirurgicală pro bono la Spitalul Euroclinic la un tânăr cu o tumoră la baza craniului de 8 cm O primă intervenţie chirurgicală dintr-un program de operaţii pro bono pe care Reţeaua Regina Maria le are în vedere la Spitalul Euroclinic a fost realizată la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri.
INML: Victimele prezintă concentraţii în sânge de monoxid de carbon şi acid cianhidric în doză toxică Medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală 'Mina Minovici' au făcut publice luni, în urma analizelor toxicologice efectuate, concluziile în cazul celor 26 de persoane decedate la faţa locului în incendiul de la clubul Colectiv, precizând că, pe lângă arsuri, victimele au prezentat concentraţii...