Cele mai citite
 


Rectorul UMF, Florian Popa: La Medicină au fost ocupate toate locurile
vineri, 22 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" au fost ocupate toate locurile bugetate scoase la concurs şi nu va mai fi o a doua sesiune, a declarat joi, pentru AGERPRES, prof. dr. Florian Popa, rectorul instituţiei.
"Mediile au fost de la 6,80 la 7,80 la facultăţile mari. Au fost şi 31 de olimpici care au intrat fără examen. Urmează acum ocuparea locurilor cu bani, care reprezintă 48% din numărul locurilor bugetate, în ordinea descrescătoare până la media 5", a detaliat prof. dr. Florian Popa.
Numărul candidaţilor pentru examenul de admitere din acest an la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti a fost de 3.012 iar numărul locurilor bugetate - de 769.
Rectorul universităţii, prof. dr. Florian Popa, spus că anul acesta au fost înregistraţi cei mai mulţi candidaţi de după 1989 - 3,8 pe loc.
La Medicină numărul candidaţilor a fost de 1.691 pe 385 de locuri (patru pe loc), la Stomatologie - 565 de candidaţi pe 140 de locuri (patru pe loc), la Farmacie - 145 de locuri şi 430 de candidaţi (3 candidaţi pe loc), la Facultatea de Moaşe - 1,6 candidaţi pe loc iar la Tehnică dentară şi Kinetoterapie, fizioterapie - 6,1 candidaţi pe loc, a precizat prof. dr. Florian Popa. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Rectorul UMF, Florian Popa: Anul acesta sunt cei mai mulţi candidaţi de după 1989 Numărul candidaţilor pentru examenul de admitere din acest an la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti este de 3.012 iar numărul locurilor bugetate este de 769.
La UMF 'Carol Davila' corectarea tezelor la admitere se va face în sala de concurs, în prezenţa candidaţilor Corectarea tezelor la examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti se va face anul acesta, pentru prima dată, în sala de concurs, în prezenţa candidaţilor, cărora li se va comunica punctajul, sub semnătură.
La UMF Bucureşti sunt 3,5 candidaţi pe un loc La Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti, anul acesta sunt 3,5 candidaţi pe un loc, mai mult ca în anii anteriori, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prof. dr. Florian Popa, rectorul UMF.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Peste 4500 de candidaţi vor susţine examenul de admitere la UMF 'Carol Davila' din Bucureşti
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti Admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" va scoate la concurs în luna iulie 1.420 de locuri Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" va organiza concurs de admitere pentru toate facultăţile pe 22 iulie pentru un număr de 1.420 de locuri, dintre acestea 950 finanţate de la buget şi 470 de locuri cu taxă.