Cele mai citite
 


125 de angajaţi ai Gărzii Financiare au intrat în concediu medial ca să nu fie daţi afară
sâmbătă, 23 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 125 de angajaţi ai Gărzii Financiare, care au picat testarea profesională, au intrat vineri în concediu medical pentru a nu fi disponibilizaţi, potrivit preşedintelui ANAF, Sorin Blejnar.
Şeful Fiscului a precizat că din cei 1.375 de angajaţi ai GF, 329 vor fi disponibilizaţi pentru că au picat testarea profesională, respectiv 24% din total.
"Mă amuză naivitatea unora dintre aceşti 329. Astăzi 125 au intrat în concedii medicale ca să nu poată fi disponibilizaţi. Voi sesiza poliţia şi am dat dispoziţie şefilor de secţie GF din ţară să verifice dacă sunt bolnavi. Voi sesiza Ministerul Sănătăţii şi Casa de Asigurări de Sănătate, cred că sunt concedii medicale închipuite şi se vor alege inclusiv cu o sesizare penală. Când vor veni din concediu medical vor primi avizul de eliberare din funcţie şi încă ceva - probabil o citaţie de la Parchet", a spus Sorin Blejnar.
Potrivit legii în timpul concediilor medicale nu pot fi modificate raporturile de muncă ale angajaţilor.
O parte dintre angajaţii GF care au picat pe starea profesională au luat examenul scris, dar au picat la interviu. AGERPRES/(AS - Ady Ivaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Depunerea certificatelor de concedii medicale la CASMB Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) reaminteşte angajatorilor că exemplarul roz al certificatelor de concediu medical se transmite către CASMB doar în condiţiile în care se solicită restituirea sumelor reprezentând indemnizaţiile plătite asiguraţilor (salariaţilor), care depăşesc...
Concedii medicale doar pentru cei bolnavi Ministerul Sănătăţii va modifica sistemul de acordare a concediilor medicale începând de luna viitoare, se arată într-un comunicat remis presei miercuri.
Sălaj: Amenzi pentru medicii care prescriu concedii medicale Şase medici prescriptori de certificate de concedii medicale dintr-un total de 73 controlaţi de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei, ca urmare a neregulilor constatate.
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
CEC Bank a făcut un acord cu Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti, 24 ian /Agerpres/ - CEC Bank a încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate, Sucursala Municipiului Bucureşti o convenţie în vederea încasării prin unităţile băncii de sume în numerar, reprezentând contribuţia de asigurări de sănătate, concedii medicale şi indemnizaţii de la persoane fizice,...
Satu Mare: Stomatologii care depind de Casa de Asigurări de Sănătate, puşi în dificultate în urma tăierii finanţării Preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Satu Mare, Flaviu Simu, atrage atenţia că stomatologii din judeţ care depind de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) sunt puşi într-o situaţie dificilă după tăierea finanţărilor, ei neprimind bani din luna februarie.