Cele mai citite
 


Argeş: Doi soţi au încercat să se sinucidă cu medicamente
sâmbătă, 23 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi soţi din comuna argeşeană Beleţi - Negreşti au încercat să se sinucidă cu medicamente, în noaptea de joi spre vineri, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde au rămas sub supraveghere medicală.
Cei doi au fost găsiţi inconştienţi în casă de o vecină, care a sunat la 112, a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.
"La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică din cadrul posturilor de poliţie Negreşti şi Boţeşti, precum şi două echipaje ale serviciului de ambulanţă. Din primele verificări s-a stabilit că, pe fondul geloziei, cei doi soţi, care au 40 şi respectiv 39 de ani, au înghiţit mai multe medicamente", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde s-a stabilit diagnosticul de intoxicaţie cu substanţă toxică în scop suicidal. Pacienţii au rămas sub supraveghere medicală în secţia de terapie intensivă. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a devenit operaţională Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş de aproape un an, a devenit operaţională începând de luni.
Argeş: Agent de pază găsit spânzurat în depozitul unei unităţi militare Un agent de pază în vârstă de 38 de ani a fost găsit spânzurat, în noaptea de luni spre marţi, într-un depozit dezafectat din incinta unei unităţi militare, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde a decedat la scurt timp.
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: Viceprimarul unei comune a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri Viceprimarul comunei argeşene Hârseşti a fost transportat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri.
Argeş: Încă două persoane internate cu suspiciuni de gripă; numărul pacienţilor de la SJU Piteşti a ajuns la 21 Încă două persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, numărul pacienţilor cu această simptomatologie aflaţi sub supraveghere şi tratament ajungând astfel la 21, conform datelor raportate vineri de conducerea unităţii...
Argeş: Alte şapte persoane internate cu suspiciuni de gripă; numărul pacienţilor de la SJU Piteşti a ajuns la 27 Alte şapte persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, ridicând la 27 numărul pacienţilor aflaţi sub supraveghere şi tratament, conform datelor raportate duminică de conducerea unităţii medicale.