Cele mai citite
 


Bacău: Târg pentru 'sănătatea din natură pentru toate vârstele'
sâmbătă, 23 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Băcăuanii au ocazia de a participa, la acest sfârşit de săptămână, la o manifestare inedită pentru municipiu, Târgul expoziţional 'Sănătate din natură pentru toate vârstele', dedicat prezentării şi vânzării produselor naturiste.
Producători individuali, firme ori staţiuni de cercetare şi dezvoltare de profil din mai multe judeţe ale ţării pun la dispoziţia băcăuanilor, până duminică, inclusiv, în piaţa Tricolorul din municipiu, ceaiuri, suplimente nutritive, miere, dulciuri şi legume bio, uleiuri minerale presate la rece, dar şi produse cosmetice fără conservanţi şi compuşi chimici, medicamente, prospecte pentru tratamente naturiste.
Evenimentul a debutat vineri cu lansarea, în premieră în România, a volumului 'Sănătate şi arginţi prin folosirea şi cultivarea a 7 plante binecuvântate', aparţinând dr. ing. Iulia Barbu, proprietara firmei 'Farmacia Naturii', unul dintre primii investitori din ţara noastră care au dezvoltat conceptul de ,,sănătate din natură'.
Despre această carte, dar şi despre utilizarea produselor naturiste a vorbit academicianul doctor farmacist Ovidiu Bojor. AGERPRES(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Agricola dezvoltă proiecte vizând producerea de ouă care contribuie la prevenţia cancerului şi afecţiunilor oculare Grupul de firme Agricola, unul dintre cei mai importanţi furnizori de ouă din România, este coordonatorul a două proiecte de obţinere, pe cale naturală, a unor alimente inovatoare care să contribuie la prevenţia cancerului, respectiv a afecţiunilor oculare, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele director...
Bacău: Spitalul din Moineşti este singurul neuniversitar din România cu Departament de cercetare clinică acreditat spitalul Municipal de Urgenţă din Moineşti, finanţat de Consiliul Judeţean Bacău şi Consiliul Local, este singura unitate medicală neuniversitară şi printre primele patru din ţară cu un Departament de cercetare, certificat de Academia Română de Ştiinte medicale.
Bacău: Se deschide Salonul Naţional al Cercetării şi Inovării Salonul Naţional al Cercetării şi Inovării îşi deschide porţile joi, începând cu ora 10.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii din Bacău, în organizarea instituţiei gazdă, în parteneriat cu Forumului Inventatorilor din România şi primăria municipiului Bacău.
Bacău: În staţiunea Slănic Moldova a debutat cea de-a XI-a Conferinţă Naţională de Balneologie "Paradigmele dezvoltării turismului balnear" se constitue în tema celei de-a XI-a Conferinţe Naţionale de Balneologie, eveniment găzduit, începând de joi şi până sâmbătă, de staţiunea Slănic Moldova.
Bacău: Multe premiere şi participanţi din şase ţări la "Zilele medicale" ale Spitalului din Moineşti Un workshop cu tema "Oncogenetica" reprezintă o premieră la "Zilele medicale" ale Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti, aflat la a IX-a ediţie şi care a debutat joi în prezenţa a peste 400 de medici şi invitaţi speciali din clinici şi spitale renumite din ţară, dar şi din Italia, Germania, Israel...
Bacău: S-a deschis EXPOMED Bacău Prima ediţie a manifestării ,,promoţionale şi profesionale" "Expomed Bacău" s-a deschis, vineri, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii ,,Mircea Cancicov' din municipiu.