Cele mai citite
 


Baschet: Dirk Nowitzki va participa la CE 2011
sâmbătă, 23 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Baschetbalistul german Dirk Nowitzki, campion NBA cu Dallas Mavericks, a confirmat oficial că va participa la Campionatul European 2011 din Lituania, a anunţat vineri federaţia germană de profil (DBB), citată de AFP.
"Pauza a fost destul de scurtă, dar vreau să ajut tânăra echipă germană să aibă un Campionat European reuşit. Voi încerca acum să fac tot posibilul să fiu în cea mai bună formă şi mă bucur pentru timpul petrecut cu băieţii", a declarat Nowitzki.
Participarea baschetbalistului de 33 de ani fusese incertă, din cauza unei infecţii gripale.
Chris Kaman, jucătorul lui L.A. Clippers, va fi şi el prezent în Lituania, a adăugat DBB.
Finalistele Euro 2011 (31 august - 18 septembrie) se vor califica direct la JO 2012, în timp ce echipele de pe locurile 3-6 vor disputa un turneu de calificare pentru JO.
AGERPRES (Mircea Lazaroniu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Infectii cutanate determinate de HPV Dr. Carmen Chirteş - medic specialist dermatolog - Centrul Medical MEDAS vorbeşte despre infecţiile care sunt cauzate de prezenţa virusului HPV, în organism. Desi papiloamele sunt - teoretic - cauzate de HPV, ele sunt diferite de ceea ce se cheamă negi genitali. Ele pot aparea şi în zona inghinală...
Număr record de infecţii cu virusul SIDA în Europa şi în Asia Centrală în 2014 (UE şi OMS) Un număr record de infecţii cu virusul SIDA (HIV) a fost înregistrat în Europa şi în Asia Centrală în 2014, dintre care aproape o treime au afectat imigranţii, au indicat joi Uniunea Europeană şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii, cu puţin înaintea Zilei mondiale de de luptă împotriva SIDA, marcată la...
Vulnerabilitatea la infecţii depinde de ora zilei când are loc contaminarea (studiu) Funcţionarea organismului este supusă unui ritm biologic de 24 de ore. Cercetători britanici l-au studiat şi au descoperit că anumite ore ale zilei sunt propice difuzării virusurilor, relatează metronews.fr.
Neamţ: 46 de infecţii nosocomiale, înregistrate în spitalele din judeţ în primul trimestru din 2016 În spitalele din judeţul Neamţ au fost înregistrate, în primul trimestru al acestui an, 46 de cazuri de infecţii nosocomiale, în aceeaşi perioadă din 2015 fiind constatate 47 de cazuri, potrivit unui raport pe care Direcţia de Sănătate Publică (DSP) l-a prezentat, luni, prefectului judeţului.
Brăila: Peste 50 de infecţii nosocomiale înregistrate în ultimul an la Spitalul Judeţean de Urgenţă, potrivit DSP Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila a înregistrat, în perioada mai 2015 - aprilie 2016, 54 de cazuri de infecţii nosocomiale (n.r. intraspitaliceşti), potrivit unei situaţii făcute publice joi de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Gorj: Zeci de cazuri de infecţii nosocomiale înregistrate în primele 5 luni în spitalele din judeţ Câteva zeci de cazuri de infecţii nosocomiale au fost înregistrate în primele 5 luni ale anului în două unităţi spitaliceşti din Gorj, a declarat miercuri, în şedinţa de Dialog Social, şeful Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP), Marius Boeriu.