Cele mai citite
 


Blejnar: 24% din angajaţii Gărzii Financiare vor fi disponibilizaţi
sâmbătă, 23 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un procent de 24% din angajaţii Gărzii Financiare care au fost testaţi recent au picat testul şi vor 'pleca acasă', a declarat, vineri, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar.
Potrivit acestuia, din cei 1375 de angajaţi testaţi, 329 vor 'pleca acasă'.
Pe de altă parte, şeful Fiscului a anunţat că un număr de 125 de angajaţi au intrat în concediu de boală imediat după ce au aflat că vor fi disponibilizaţi. 'Vom sesiza Ministerul Sănătăţii şi Casa de Sănătate să vedem dacă sunt bolnavi. Fiind în concediu medical nu pot fi daţi afară', a menţionat Sorin Blejnar.AGERPRES/(AS-Andreea Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii investighează cauzele posibile de îmbolnăvire a copiilor din judeţul Argeş Ministerul Sănătăţii investighează cauzele posibile de îmbolnăvire a copiilor din judeţul Argeş, se arată într-un comunicat al MS transmis miercuri AGERPRES.
Ministerul Sănătăţii recomandă populaţiei să evite deplasările în spaţii deschise şi expunerea la frig în această perioadă Ministerul Sănătăţii (MS) recomandă populaţiei ca în zilele cu temperaturi extrem de scăzute să asculte sfatul medicilor, să evite deplasările în spaţii deschise şi expunerea la frig, să respecte regulile de igienă pentru evitarea îmbolnăvirilor şi să consume alimente bogate în proteine, fructe şi legume...
Ministerul Sănătăţii: Ordinul care reglementează timpul de lucru şi gărzile va fi transmis într-o nouă formă sindicatelor Ministerul Sănătăţii va transmite sindicatelor din sistemul sanitar o nouă formă a Ordinului de Ministru 870, care reglementează timpul de lucru şi gărzile, a anunţat joi seara ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după întâlnirea cu ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor vârstnice...
Ministerul Sănătăţii: În sistemul românesc există 142 de unităţi sanitare fără unităţi de transfuzie sanguină autorizate În sistemul sanitar românesc funcţionează 108 unităţi sanitare publice şi 34 private fără unităţi de transfuzie sanguină autorizate de DSP-uri, potrivit unei centralizări realizate de Ministerul Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii din Turcia a desemnat doi medici-specialişti să ajute la salvarea răniţilor din clubul "Colectiv" Ministerul Sănătăţii din Turcia a desemnat doi medici specialişti să lucreze împreună cu medicii români pentru salvarea răniţilor aflaţi în spitalele din Bucureşti după tragicul eveniment de vineri seara din clubul "Colectiv".
Ministerul Sănătăţii: Pacientul transferat pe 27 august la un spital din Sofia a decedat în data de 12 septembrie Ministerul Sănătăţii informează că pacientul transferat în data de 27 august la un spital din Sofia, Bulgaria, a decedat în data de 12 septembrie. Secţia consulară de la Sofia a informat familia, iar Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea Ministerul Sănătăţii, a asigurat repatrierea trupului ...