Cele mai citite
 


Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală al Casei de Pensii rămâne închis
sâmbătă, 23 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cabinetul de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani rămâne închis, după ce şeful Comisiei de evaluare şi expertiză medicală, medicul Liliana Teodoriu, a fost arestat preventiv, la sfârşitul lunii trecute, pentru luare de mită. Timp de o lună, sute de persoane care ar fi trebuit să beneficieze de reevaluarea medicală pentru pensia pe caz de boală au fost reprogramate.
''Oamenii primesc în această perioadă pensiile. Nu se suspendă plata niciunei pensii. Toţi cei care ar fi trebuit să fie reevaluaţi în iunie şi iulie vor fi reevaluaţi în august'', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul CJP, Ştefan Dodiţă.
Potrivit acestuia, cabinetul ar putea fi redeschis de la 1 august, ca urmare a înlocuirii lui Teodoriu cu un medic pensionar, Viorica Carabulea.
Liliana Teodoriu a fost arestată preventiv pentru 29 de zile pentru luare de mită în formă continuată, după ce a pretins şi cerut bani de la pacienţi în schimbul eliberării documentelor necesare pensionării pe motive medicale. AGERPRES/ (A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 130 de pacienţi a fost arestat preventiv Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, care este acuzat că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va fi cercetat în stare de arest, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului...
Botoşani: Medicul care a luat şpagă de la zeci de pacienţi a dat în judecată Casa de Pensii Fostul şef al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii Botoşani, medicul Liliana Teodoriu, care este judecată pentru luare de mită de la peste 40 de pacienţi, a dat în judecată CJP.
Botoşani: Dr. Liliana Teodoriu, trimisă în judecată Dr. Liliana Teodoriu, care a fost arestată preventiv la sfârşitul lunii iunie pentru luare de mită, a fost trimis, miercuri, în judecată, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Aurel Simion.
Botoşani: Procurorii le cer tuturor pacienţilor medicului Liliana Teodoriu să se autodenunţe Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani cer tuturor persoanelor care au apelat, în ultimii ani, la serviciile medicului Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii şi care au fost nevoiţi să dea mită, să se autodenunţe.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la 130 de pacienţi, suspendat din funcţie Medicul de evaluare şi expertiza muncii de la Casa Judeţeană de Pensii (CJP), Liliana Teodoriu, care a fost arestată săptămâna trecută pentru luare de mită în formă calificată, a fost suspendat din funcţie, a declarat, marţi, directorul CJP, Ştefan Dodiţă.
Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală, redeschis după arestarea medicului Liliana Teodoriu Cabinetul Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani a fost redeschis, luni, după mai bine de o lună de la închiderea sa, ca urmare a arestării preventive a medicului Liliana Teodoriu, acuzată că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi.