Cele mai citite
 


Cluj: 1.762 de candidaţi la admiterea la USAMV
sâmbătă, 23 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca s-au înscris 1.762 de candidaţi, în sesiunea de admitere din zilele de 11 şi 22 iulie, nivel licenţă, pe cele 860 de locuri bugetate şi 887 cu taxă, scoase la concurs de instituţie.
La Facultatea de Agricultură s-au înscris 474 de candidaţi, la Horticultură 619, la Medicină Veterinară 527 iar la Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii 142 de candidaţi, informează, vineri, Departamentul de Imagine al USAMV, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.
Instituţia clujeană de învăţământ superior agricol va organiza cea de-a doua sesiune de admitere în luna septembrie. AGERPRES/(AS - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Mai mulţi candidaţi decât în 2011 la examenul de admitere la UMF 'Iuliu Haţieganu' La examenul de admitere din sesiunea desfăşurată în luna iulie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, s-au prezentat cu 200 de candidaţi mai mult comparativ cu anul 2011, situaţie ce relevă interesul în continuare crescut faţă de studiile medicale superioare...
Cluj: 2.609 locuri la admiterea din luna septembrie la USAMV Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere din luna septembrie, 2.609 locuri, dintre care 2.176 la nivelul licenţă şi 433 la master.
Cluj: 760 de locuri la examenul de admitere la Universitatea de de Medicină şi Farmacie Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca scoate la concurs, pentru sesiunea din luna iulie, 560 de locuri bugetate pentru toate specializările şi 200 de locuri cu taxă.
Cluj: 595 de candidaţi admişi la Universitatea de Medicină şi Farmacie Un număr 595 de candidaţi au fost declaraţi admişi la examenul pentru cele 601 locuri bugetate şi 267 locuri cu taxă disponibile pentru anul universitar 2013-2014 la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca.
Cluj: 39 de locuri disponibile la sesiunea de admitere din septembrie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca scoate la concurs, în cea de-a doua sesiune a examenului de admitere, la nivelul licenţă, 39 de locuri, dintre care 35 cu taxă şi patru bugetate.
Cluj: Facultatea de Medicină a avut cea mai mare concurenţă la admiterea la UMF Cea mai mare concurenţă la examenul de admitere pentru nivelul licenţă, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, a fost la Facultatea de Medicină, cu 2,7 candidaţi pe un loc.