Cele mai citite
 


Complicele bărbatului care l-a ucis pe viceprimarul din Joseni a fost arestat
sâmbătă, 23 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Magistraţii Tribunalului Harghita au emis vineri un mandat de arestare preventivă de 29 de zile pe numele lui Meszaros Joszef, acesta fiind acuzat că este complice în uciderea viceprimarului din comuna harghiteană Joseni, Csala Zsolt, găsit mort, pe 22 aprilie, în casa sa de vacanţă.
Potrivit unui comunicat al Parchetului General remis AGERPRES, Meszaros Joszef este urmărit penal de procurorii Parchetului General pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat faptul că Meszaros Joszef l-a transportat cu autoturismul său pe autorul omorului, Robert Lorincz, până la cabana lui Csala Zsolt, unde viceprimarul a fost împuşcat.
De asemenea, a rezultat că Meszaros Joszef şi Robert Lorincz au îngropat arma pe un teren situat în apropierea locuinţei lui Lorincz din Joseni.
După câteva zile, Robert Lorincz a dezgropat arma din acel loc şi ar fi îngropat-o pe un alt teren, situat în apropierea locuinţei sale din Joseni.
Pe 22 aprilie, Csala Zsolt a fost găsit împuşcat mortal în casa sa de vacanţă din satul Borzunţ, care aparţine de Joseni.
O persoană neidentificată a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că viceprimarul a fost împuşcat. Echipajul de la ambulanţă sosit la faţa locului şi l-a găsit pe Csala Zsolt decedat.
Surse din rândul anchetatorilor spun că Csala Zsolt a fost împuşcat de două ori în zona toracico-ambdominală şi o dată în picior. Trupul lui a fost găsit între ieşirea din casa de vacanţă şi intrarea în sala în care se afla centrala termică. Potrivit aceloraşi surse, tuburile de la gloanţe se aflau la 1,5 metri de trup, ceea ce ar putea dovedi faptul că viceprimarul a fost împuşcat de la distanţă foarte mică.
Csala Zsolt avea 42 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. AGERPRES/(AS - Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Conducerea SABIF analizează modul în care ambulanţa a ajuns la Gyuri Pascu pentru urgenţa de cod roşu Conducerea Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov (SABIF) a decis să analizeze modul în care echipajul său a ajuns la caz, atunci când a fost alertat pentru Ioan Gyuri Pascu, pentru a doua oară, în condiţiile în care s-a constatat că deplasarea a fost peste timpul mediu de răspuns la...
Cazul Ekeng: Medicul de pe ambulanţă nu a efectuat manevre de resuscitare, anulând orice şansă de supravieţuire a fotbalistului Procurorii de la Parchetul Capitalei susţin că Mihaela Duţă, medicul de pe ambulanţa Puls, nu a efectuat manevre de resuscitare în cazul fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, anulând practic orice şansă de supravieţuire a acestuia.
Harghita: Adolescent în stare gravă după ce a căzut un copac peste el Un adolescent a ajuns, luni, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc după ce, în timp ce se afla în pădure, a căzut un copac peste el.
Cazul Ekeng: Control judiciar pentru medicul de pe ambulanţă, cu interdicţia de a profesa Procurorii Parchetului Capitalei au dispus ca Mihaela Duţă, medicul de pe ambulanţa Puls care l-a preluat de la stadion pe fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng, să fie cercetată sub control judiciar, ea având şi interdicţia de a profesa pe o durată de 60 de zile.