Cele mai citite
 


Giurgiu: Un centru de permanenţă va fi deschis la Ghimpaţi
sâmbătă, 23 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un centru de permanenţă care va putea asigura servicii medicale pentru un număr de 25.000 de locuitori din zona Ghimpaţi va fi deschis în localitate la începutul lunii august.
'Centrul de permanenţă care a fost amenajat în fosta cameră de gardă a Spitalului din Ghimpaţi va deservi şapte localităţi cu un număr total de aproximativ 25.000 de locuitori şi este pregătit pentru a fi deschis la data de 1 august', a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, primarul localităţii Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu.
El spune că la Centrul de permanenţă vor lucra şapte medici care vor fi pregătiţi să asigure servicii medicale non-stop, iar dotarea cu aparatură medicală aparţine fostului spital din localitate.
'Administraţia locală a asigurat reabilitarea clădirii, iar dotarea cu aparatură medicală aparţine fostului spital şi era păcat să renunţăm la aceasta pentru că fusese făcută cu fonduri de la Banca Mondială', a încheiat Constantin Cărăpănceanu.AGERPRES/(A - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Fonduri de 1,5 milioane de lei pentru achiziţia de aparatură medicală la Institutul Socola Institutul de Psihiatrie 'Socola' a primit vineri, de la Ministerul Sănătăţii, acordul privind o finanţare de 1,5 milioane de lei pentru dotarea cu dispozitive şi aparatură medicală.
Giurgiu: Fostul spital din Ghimpaţi va fi transformat în centru pentru situaţii de urgenţă Primarul localităţii Ghimpaţi Constantin Cărăpănceanu vrea să transforme clădirea fostului spital din localitate în unitate pentru situaţii de urgenţă după ce garda de intervenţii din localitate a rămas fără sediu în urma retrocedării clădirii foştilor proprietari.
Giurgiu: Mai multe persoane muşcate de căpuşe au solicitat ajutor de specialitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un număr de şase locuitori ai judeţului Giurgiu au solicitat ajutor de specialitate la camera de gardă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu după ce au fost muşcaţi de căpuşe.
Maramureş: Centru de Radioterapie la SJU, investiţe din fonduri de la Banca Mondială Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală va beneficia până la sfârşitul anului de o secţie de radioterapie, investiţie realizată cu fonduri de la Banca Mondială.
Arad: Aparatură medicală de peste jumătate milion de euro adusă la noua secţie de cardiologie de la SCJU Aparatură medicală în valoare de peste 500.000 euro a fost descărcată, marţi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru dotarea noii secţii private de cardiologie intervenţională care va funcţiona în cadrul unităţii medicale.
Bacău:Patru generaţii de artişti au sprijinit, prin concert, dotarea cu aparatură medicală a unui centru pentru bătrâni Un număr de 20 de interpreţi, reprezentând patru generaţii de artişti, au sprijint printr-un concert caritabil de muzică populară, desfăşurat joi seara la Teatrul 'Radu Beligan' din Bacău, achiziţionarea aparaturii medicale de specialitate pentru dotarea noului Centru rezidenţial de îngrijire a persoanelor...