Cele mai citite
 


Vaslui: Bărbat ajuns la spital după ce o butelie i-a explodat în faţă
sâmbătă, 23 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unui bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Huşi, care a ajuns la spital, cu arsuri de gradele II, III şi IV.
Potrivit IPJ Vaslui, bărbatul a suferit arsurile în urma unei explozii la o butelie, cauzată cel mai probabil de un racord defect care făcea legătura cu aragazul din bucătărie.
Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal din Huşi, însă medicii de aici au decis transferul acesteia la Iaşi la o clinică de specialitate din cauza stării grave de sănătate.
'Bărbatul avea arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Din primele cercetări, se pare că explozia a fost provocată de o defecţiune la racordul dintre butelie şi aragaz. Desigur, se va face o expertiză de către o persoană autorizată pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului. Cert este că, în momentul deflagraţiei, în locuinţă nu mai era nimeni, bărbatul locuind singur după ce soţia sa a plecat în străinătate', a declarat, joi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bebeluş de două luni în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mamă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă în cazul unei nou-născute în vârstă de două luni care a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită şi muşcată de mama ei în vârstă de 19 ani.
Vaslui: Un echipaj de la Ambulanţă a fost bătut de rudele unui pacient Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unor angajaţi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) care au fost agresaţi de rudele unui bărbat din localitatea vasluiană Docăneasa care trebuia transportat la spital.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Vaslui: Un bebeluş a murit în condiţii suspecte în locuinţa părinţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de o lună care a murit în condiţii suspecte.
Anchetă IPJ după ce o adolescentă operată la Vaslui şi trimisă în comă la un spital din Iaşi a murit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis o anchetă în cazul unei minore în vârstă de 15 ani care a decedat într-un spital din Iaşi.