Cele mai citite
 


Hugo Chavez s-a întors în Venezuela după ce a fost supus unui tratament chimioterapeutic în Cuba
luni, 25 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a revenit sâmbătă la Caracas după ce a urmat, timp de o săptămână, un tratament chimioterapeutic în Cuba, la o lună după ce a fost operat de o tumoare canceroasă, relatează duminică AFP şi AP.
La întoarcere, Chavez /56 de ani/, care a fost întâmpinat la aeroportul din Caracas de către miniştri şi oficiali militari de rang înalt, şi-a exprimat încrederea într-o refacere rapidă a sănătăţii sale.

Potrivit AP, Hugo Chavez a anunţat că deşi prima parte a tratamentului chimioterapeutic a fost finalizată "cu succes", acesta va continua pe o perioadă lungă de timp, pe care nu a precizat-o.

Preşedintele venezuelean a fost operat la 20 iunie în Cuba de o tumoare canceroasă în zona pelviană. El s-a întors în Venezuela, însă a plecat din nou la Havana pe 16 iulie, pentru a fi supus şedinţelor de chimioterapie. AGERPRES / (Ana Bîgu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hugo Chavez a revenit în Venezuela după al patrulea ciclu de chimioterapie Preşedintele Hugo Chavez a revenit joi în Venezuela după cel de-al patrulea ciclu de chimioterapie urmat în Cuba pentru tratatarea cancerului de care suferă, transmite vineri AFP.
Venezuela: Manifestanţii vor să ştie 'adevărul' în legătură cu preşedintele Hugo Chavez Sute de opozanţi ai preşedintelui venezuelean, Hugo Chavez, au manifestat duminică la Caracas reclamând 'adevărul' în legătură cu starea de sănătate a şefului statului, care nu a mai apărut în public de aproximativ trei luni, când a plecat în Cuba pentru a fi operat de cancer, relatează AFP.
Venezuela votează duminică pe fondul incertitudinii privind sănătatea lui Chavez Alegătorii din Venezuela sunt chemaţi să voteze duminică pentru desemnarea guvernatorilor şi a parlamentelor din cele 23 de state ale federaţiei, un scrutin care are loc pe fondul incertitudinilor legate de starea de sănătate a preşedintelui Hugo Chavez, transmite vineri AFP.
Venezuela: Hugo Chavez este în continuare la comandă, dă asigurări vicepreşedintele Maduro Preşedintele venezuelan Hugo Chavez, spitalizat de luni la Caracas, gestionează în continuare afacerile statului, a declarat vineri seară vicepreşedintele său Nicolas Maduro, dezminţind astfel zvonurile apărute pe Twitter referitoare la un vid politic şi militar.
Venezuela: Hugo Chavez se îndreaptă spre o recuperare "reală", dar "progresivă" (preşedintele Parlamentului) Preşedintele venezuelean Hugo Chavez, spitalizat de la 10 decembrie în Cuba pentru o a patra operaţie de cancer, se îndreaptă spre o recuperare "reală", dar "progresivă", a declarat duminică preşedintele Parlamentului de la Caracas, Diosdado Cabello, după ce sâmbătă s-a întâlnit cu şeful statului la...
Hugo Chavez, supus unei noi intervenţii chirurgicale în Cuba /surse/ Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a fost supus noaptea trecută unei intervenţii chirurgicale în Cuba, au indicat două surse citate marţi de agenţia Reuters.