Cele mai citite
 


Un medic român propus spre beatificare de Vatican pentru vindecări miraculoase
luni, 25 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul român Benedict Martin şi-a pus mâinile pe corpul neînsufleţit al unei bătrâne şi s-a rugat, iar femeia a revenit din morţi pe masa de la morgă.
La 11 ani de la miracol, salvatorul femeii a murit, iar acum este propus spre beatificare la Vatican, scrie duminică portalul rostiri.it.

Despre medicul Benedict Martin, supranumit Sfântul, se ştie că a vizitat Italia în 1980 şi a primit binecuvântarea de la Vatican pentru a deveni preot, el fiind hirotonisit în secret la Slănic Moldova.

De-a lungul anilor, s-au consemnat peste 70 de vindecări miraculoase înfăptuite de Benedict Martin, atât înainte, cât şi după moartea sa. O femeie "înviată" de el după patru ore petrecute la morgă îşi spune povestea.

Sevastia Vatavu are 73 de ani şi locuieşte în Târgu Ocna. Ea a povestit incredibila întâmplare prin care a trecut pe 2 februarie 1975, chiar în ziua în care născuse o fetiţă. După naştere au apărut complicaţii, iar femeia a încetat din viaţă, fiind declarată moartă şi dusă la morgă, unde a stat patru ore: "Îmi aduc aminte doar că am născut, apoi nu mai ştiu decât că m-am trezit pe masă la morgă, cu doctorul Benedict lângă mine. Am aflat că m-a căutat peste tot, iar când m-a găsit şi-a pus mâinile pe mine şi a început să se roage, deşi pe-atunci rugăciunile la vedere erau interzise".  

Pentru toţi locuitorii Văii Trotusului, doctorul Benedict Martin era cunoscut că 'Sfântul". iar pacienţii stăteau uneori chiar câteva săptămâni că să prindă un loc la consultaţiile lui.

Procedurile de beatificare a lui Benedict Martin au fost începute şi sunt continuate de preotul doctor Eusebio Bejan, care a adunat sute de declaraţii şi a făcut ca anul acesta dosarul să ajungă la Vatican.AGERPRES/(AS - Mariana Ionescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Italia: La Milano s-a născut un copil care cântăreşte 6,3 kilograme Medicii de la clinica Mangiagalli din Milano, în regiunea Lombardia /nord/, au asistat joi la o naştere excepţională, aceea a unui copil care cântăreşte 6,3 kilograme, informează joi site-ul de ştiri TgCom24 -Mediaset.
(Corespondenţă) Italia: În ciuda reclamaţiilor, numărul deceselor infantile a scăzut Săptămânal, presa italiană semnalează cazuri de deces a copiilor la naştere din diferite motive, dar până la finalizarea anchetelor, familiile denunţă medicii. Ginecologii se simt persecutaţi. Ministerul sănătăţii italian vine în ajutorul acestora, publicând vineri o statistică asipra cazurilor de morţi...
UPDATE MAI: Patru morţi în urma prăbuşirii elicopterului SMURD în Republica Moldova Ministerul Afacerilor Interne informează că patru persoane au decedat în urma prăbuşirii unui elicopter SMURD în zona raionului Cantemir, localitatea Haragâş din Republica Moldova.
DOCUMENTAR In Memoriam: Profesorul Alexandru Pesamosca, ''îngerul copiilor'' - 85 de ani de la naştere Medicul chirurg Alexandru Pesamosca s-a născut la 14 martie 1930, la Constanţa, într-o familie cu origini italiene.
Sibiu: Cu ajutorul 'plămânilor' artificiali a scăzut de trei ori numărul copiilor morţi în maternitate Numărul copiilor prematuri morţi în Maternitatea din Sibiu a scăzut de trei ori în ultimii trei ani, mulţumită celor 17 aparate de ventilaţie artificială folosite.
Prima naştere după fertilizarea in vitro, la Iaşi Primul copil conceput prin fertilizare in vitro într-o clinică din Iaşi - o fetiţă - a fost născută la începutul acestei săptămâni la Spitalul de Obstretică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' din Iaşi.