Cele mai citite
 


Artişti plastici din şapte ţări, la prima ediţie a unei tabere de pictură organizate la Cernavodă
marţi, 26 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 21 de artişti plastici din Turcia, Maroc, Cipru, Germania, Rusia, Bulgaria şi România vor participa, în perioada 25 iulie - 6 august, la prima ediţie a taberei internaţionale de pictură Axiopolis, care se va organiza la Cernavodă.
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cernavodă, Alina Vlăduşel, a informat, printr-un comunicat remis presei, că ''tabăra promovează conceptul terapiei prin artă, artiştii pictând pentru agrementarea spaţiilor din primărie, spitalul orăşenesc şi căminul de bătrâni''.
Manifestarea este organizată de administraţia locală, artiştii urmând să realizeze, pe parcursul celor două săptămâni, fiecare câte minimum trei lucrări, iar după vernisajul din data de 5 august, lucrările vor rămâne în patrimoniul oraşului.
Persoanele interesate de artă se vor putea întâlni şi discuta cu pictorii, în zilele de 28 iulie şi 1 august, la atelierul de creaţie din incinta Centrului de educaţie şi pregătire pentru tineret Cernavodă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Previziuni economice Actualitatea economică internă şi externă în date:
Comunicat de presă - Vier Pfoten România VIER PFOTEN dezvaluie ilegalitatile dintr-o ferma de gaini din Braila
ANSVSA: Dermatoză nodulară a bovinelor, în 9 ţări din regiune; cele mai multe focare sunt în Bulgaria România este ocolită deocamdată de dermatoza nodulară a bovinelor (Lumpy Skin Disease), deşi boala evoluează în nouă ţări din regiune, cele mai multe focare fiind înregistrate în Bulgaria, respectiv 216.
AFP: Ţigara, ''pe banca acuzaţilor'', în România şi în Balcani ''Există un loc pentru fumători ?'', întreabă un client într-un restaurant din Bucureşti. Ospătarul zâmbeşte, apoi spune: ''Nu vă neliniştiţi, puteţi fuma oriunde''. Cu toate acestea, chiar dacă în barurile din România încă se fumează, ideea de a interzice fumatul în aceste localuri câştigă teren, ca...
România avea în 2009 cel mai mare procent de absolvenţi de ştiinţe sociale, economie şi drept din UE România avea în 2009 cel mai mai procent de absolvenţi (peste 53 la sută) de ştiinţe sociale, economie şi drept din Uniunea Europeană, relevă un raport Eurostat privind evoluţiile din sistemul european de educaţie în ultimul deceniu, făcut public marţi la Bruxelles.
(Corespondenţă)România avea în 2009 cel mai mare procent de absolvenţi de ştiinţe sociale, economie şi drept din UE Bruxelles, 25 oct - Trimisul special al Agerpres, Ionuţ Mareş, transmite: România avea în 2009 cel mai mai procent de absolvenţi (peste 53 la sută) de ştiinţe sociale, economie şi drept din Uniunea Europeană, relevă un raport Eurostat privind evoluţiile din sistemul european de educaţie în ultimul deceniu...