Cele mai citite
 


Botoşani: Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru medicul Teodoriu
marţi, 26 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au solicitat, luni, prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele medicului Liliana Teodoriu, acuzată de luare de mită în formă continuată, a declarat, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct Titiana Ungureanu.
Potrivit acesteia, punerea în libertate a medicului Teodoriu ar afecta mersul anchetei.
"Am arătat instanţei ce mai avem de făcut în continuare în anchetă. Mai avem de audiat martori, mai avem de desfăşurat o serie de activităţi şi, pentru asta, am cerut prelungirea", a afirmat Ungureanu.
Liliana Teodoriu a fost arestată preventiv pentru 29 de zile pentru luare de mită în formă continuată, după ce, în calitatea sa de preşedinte al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii, a pretins şi primit bani de la circa 150 de pacienţi în schimbul eliberării documentelor necesare pensionării pe motive medicale.
Tribunalul Botoşani urmează să se pronunţe marţi în acest caz. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 100 de pacienţi va fi pus în libertate Fostul şef al Comisiei de expertiză şi evaluare medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, Liliana Teodoriu, care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată, va fi pusă în libertate, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Curtea de Apel Suceava.
Botoşani: Dr. Liliana Teodoriu, trimisă în judecată Dr. Liliana Teodoriu, care a fost arestată preventiv la sfârşitul lunii iunie pentru luare de mită, a fost trimis, miercuri, în judecată, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Aurel Simion.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la pacienţi va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile Medicul Liliana Teodoriu, care a pretins şi a primit mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, potrivit unei decizii adoptate, marţi, de magistraţii Tribunalului Botoşani.
Botoşani: Procurorii le cer tuturor pacienţilor medicului Liliana Teodoriu să se autodenunţe Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani cer tuturor persoanelor care au apelat, în ultimii ani, la serviciile medicului Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii şi care au fost nevoiţi să dea mită, să se autodenunţe.
Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală al Casei de Pensii rămâne închis Cabinetul de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani rămâne închis, după ce şeful Comisiei de evaluare şi expertiză medicală, medicul Liliana Teodoriu, a fost arestat preventiv, la sfârşitul lunii trecute, pentru luare de mită. Timp de o lună, sute de persoane care ar fi...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 130 de pacienţi a fost arestat preventiv Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, care este acuzat că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va fi cercetat în stare de arest, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului...