Cele mai citite
 


Covasna: Pacienţii Spitalului Judeţean, multumiţi de serviciile medicale, dar mai puţin de cazare şi masă
marţi, 26 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un sondaj de opinie realizat recent de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a scos în evidenţă că, în general, pacienţii sunt mulţumiţi de serviciile medicale oferite, dar mai puţin de condiţiile de cazare şi masă.
Directorul Spitalului, Andras Nagy Robert, a declarat luni, pentru AGERPRES, că în acest sondaj au fost implicaţi circa 150 de pacienţi internaţi în diverse secţii, care au fost întrebaţi dacă sunt mulţumiţi de spaţiile de cazare, de curăţenia din secţii şi de activitatea medicilor curanţi şi a asistentelor medicale.
De asemenea, au fost întrebaţi dacă, în perioada internării, au fost nevoiţi să aducă medicamente de acasă, dacă au fost supravegheaţi în momentul administrării sau dacă li s-a dat medicaţia pentru întreaga zi şi cum au fost îngrijiţi în timpul nopţilor, în weekenduri şi în timpul sărbătorilor legale.
Directorul Spitalului a spus ca majoritatea respondenţilor s-au declarat mulţumiţi de calitatea serviciilor medicale, însă au avut obiecţii la capitolul mâncare şi condiţii de cazare, în special la secţiile de dermatologie şi pneumologie care nu au mai fost modernizate de ani de zile.
Andras Nagy Robert a recunoscut ca o anumită stare de disconfort a fost creată atât pacienţilor, cât şi medicilor de lucrările de renovare şi consolidare a clădirii care se desfăşoară de mai mulţi ani pe paliere, explicând ca s-a optat pentru această soluţie tocmai pentru că nimeni nu şi-ar fi permis să închidă spitalul până la terminarea definitivă a acestora.
'În urma acestui sondaj am luat măsuri pentru rezolvarea aspectelor negative semnalate, în primul rând am îmbunătăţit şi diversificat meniul (...) În ce priveşte condiţiile de cazare, sperăm ca anul acesta să intre în reabilitare capitală şi clădirile vechi unde au existat reclamaţii', a declarat Andras Nagy Robert.
Conducerea spitalului va continua să facă aceste sondaje de opinie din trei în trei luni, pentru a identifica punctele nevralgice şi a îndrepta lucrurile care nu merg bine.
Chestionarele pot fi depuse de pacienţi în 'cutia asiguratului' la secţiile în care sunt internaţi, dar pot fi trimise şi prin poştă sau email pe adresele spital@honoris.ro; info@spitfog.ro. AGERPRES/(A - Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Lucrările de consolidare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, aproape de finalizare Lucrările de consolidare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, au intrat în ultima etapă şi se vor încheia în decurs de câteva luni, a declarat joi managerul general al instituţiei, Andras Nagy Robert.
Covasna: Sfântu Gheorghe va avea unul dintre cele mai moderne spitale din regiunea Centru Lucrările de consolidare şi reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'dr. Fogolyan Kristoff' din Sfântu Gheorghe, începute în 2005, se vor încheia în acest an, iar odată cu finalizarea investiţiei, judeţul Covasna va avea una dintre cele mai moderne unităţi medicale din regiunea Centru, a declarat...
Covasna: Lucrările la Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe se încheie după mai bine de zece ani Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, sunt finalizate în proporţie de 95%, iar activitatea instituţiei va reintra în normal, treptat, începând din această vară, a declarat joi, managerul Nagy Andras Robert.
Covasna: Spitalul Judeţean relochează temporar cabinetele Policlinicii din cauza lucrărilor de reabilitare a clădirii Şase cabinete de specialitate ale Policlinicii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe au fost relocate începând din această săptămână pentru a putea fi continuate lucrările de reabilitare a clădirii principale.
Covasna: Spitalul Judeţean relochează alte cabinete de specialitate pentru a continua reabilitarea Policlinicii Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va reloca temporar alte opt cabinete de specialitate din cadrul Policlinicii, pentru a putea continua lucrările de reabilitare a clădirii, începute anul trecut.
Covasna: Spitalul Judeţean relochează două secţii interne din cauza lucrărilor de reabilitare Două secţii interne ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, respectiv cele de Cardiologie şi ORL, vor fi relocate în alte spaţii pentru a se putea continua lucrările de reabilitare a clădirii principale, a anunţat joi conducerea instituţiei.