Cele mai citite
 


Covasna: Salvat de sub un mal de pământ
marţi, 26 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un muncitor care lucra la montarea ţevilor de apă şi canalizare în localitatea Arcuş a fost acoperit luni de un mal de pământ la aproape trei metri adâncime, însă pompierii au reuşit să îi salveze viaţa.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, Tolvaj Marian-Marius, a precizat că muncitorul lucra fără măsuri de protecţie într-un canal de circa trei metri adâncime şi aproximativ un metru lăţime în momentul în care malul de pământ s-a surpat peste el.
În cadrul operaţiunii de salvare au intervenit două echipaje de pompieri care au îndepărtat în 25 de minute pământul din jurul victimei.
Bărbatul, aflat în stare de conştienţă, a fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe.
Şeful Serviciului de Ambulanţă, dr. Tiberiu Poştoacă, a declarat că starea bărbatului în vârstă de 32 de ani este bună şi că acesta a suferit doar câteva contuzii şi zgârieturi. AGERPRES/(AS - Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit peste 400.000 de lei pentru sistemul de protecţie împotriva incendiilor Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit din partea Consiliului Judeţean Covasna suma de 426.000 lei pentru finalizarea sistemului de protecţie contra incendiilor.
Covasna: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dotat cu două autospeciale noi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a fost dotat cu două autospeciale noi, care vor spori eficienţa şi capacitatea de intervenţie a echipajelor.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe reabilitează şi extinde reţeaua de hidranţi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe îşi va extinde şi reabilita reţeaua externă de hidranţi pentru stingerea incendiilor, documentaţia tehnico-economică pentru acest proiect fiind aprobată miercuri de Consiliul Judeţean Covasna.
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Covasna: Ambulanţă, implicată într-un accident cu doi răniţi O ambulanţă care transporta un pacient de la Covasna la Sfântu Gheorghe a fost implicată joi, la amiază, într-un accident soldat cu doi răniţi.
Vâlcea: Muncitor îngropat sub un mal de pământ, salvat de ISU Un muncitor care efectua lucrări la şanţuri pentru canalizare pe raza oraşului Călimăneşti a fost salvat de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea după ce a fost îngropat sub un mal de pământ.