Cele mai citite
 


Hunedoara: Program tip "Rabla" pentru proteze auditive
marţi, 26 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Hunedorenii care deţin o proteză auditivă veche pot să-şi cumpere un dispozitiv nou prin programul social 'Rabla pentru aparatele auditive vechi', derulat de Fundaţia 'Europa, ţara mea' în parteneriat cu reţeaua de centre audiologice 'Audio-Optica'.
Programul se va desfăşura până la sfârşitul lunii august, reducerile de preţ oferite persoanelor care oferă la schimb proteza auditivă veche putând să ajungă până la 30 la sută, în funcţie de complexitatea aparatului.
'Pacienţii care au nevoie de înlocuirea aparatului auditiv vechi sunt testaţi pentru a se stabili tipul noului echipament. De regulă, pacienţii sunt oameni în vârstă, peste 60 de ani, la care reducerea de preţ oferită prin acest program social, contează', a declarat, luni, Corina Jurcă, tehnician acustician în cadrul Audio-Optica Deva.
Pentru aparatele auditive mai scumpe de 1.000 de lei, producătorii oferă posibilitatea plăţii în rate egale.
Proiectul social se adresează persoanelor cu deficienţe auditive din oraşele Deva, Hunedoara, Simeria, Călan, Orăştie, dar şi din satele învecinate acestora. AGERPRES/(AS-Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Operaţie de implant cohlear la Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" La Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" a fost realizat marţi un implant cohlear efectuat pentru prima dată cu electrod perimodiolar ce asigură un contact electric perfect între implant şi terminaţiile nervului auditiv.
Deputatul Petru Movilă vrea proteze pentru femeile operate de cancer Deputatul PD-L Petru Movilă a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a iniţiat un proiect de modificare a Legii 95 privind reforma în Sănătate prin care propune ca bugetele caselor judeţene de sănătate să suporte cheltuielile pentru proteza de sân în cazul femeilor care au suferit masectomie...
Hunedoara: Bugetul dublu al CJAS a permis eliminarea listei de aşteptare pentru dispozitive medicale Bolnavii din judeţul Hunedoara care au nevoie de un dispozitiv medical cum ar fi protezele, cărucioarele sau aparatele auditive nu mai trebuie trecuţi pe o listă de aşteptare după ce bugetul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) a fost dublat în 2013, iar acest fapt a permis onorarea tuturor...
Hunedoara: Tinerii social-democraţi vor propune interzicerea etnobotanicelor Deputaţii care fac parte din Tineretul Social Democrat (TSD) vor iniţia un proiect de lege prin care comercializarea plantelor etnobotanice să fie interzisă, a declarat joi la Deva deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinte al filialei judeţene PSD Hunedoara.
Hunedoara: Liliana Ţolaş, candidatul PSD pentru alegerile parţiale din Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor Consilierul judeţean Liliana Ţolaş şi-a depus, luni, candidatura din partea Partidului Social Democrat (PSD) în alegerile parţiale din 5 decembrie pentru postul de deputat în Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor.
Surditatea funcţionează ca un handicap în societate Se pare că în Franţa există circa 5 milioane de persoane cu deficienţe de auz, dintre care 2 milioane au sub 55 de ani. Ochelarii, 'proteza vizuală', aparţin vieţii cotidiene şi pot fi consideraţi chiar un accesoriu de modă, statut pe care nu-l au, din păcate, protezele auditive, în pofida eforturilor...