Cele mai citite
 


Invitaţie la bravură: Bloggerii îl cer lui Ianukovici să traverseze înot Niprul, după exemplul Hussein şi Mussolini
marţi, 26 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 2.000 de utilizatori ucraineni ai popularei reţele sociale Facebook i-au cerut preşedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, să 'comită prima sa faptă de vitejie' , traversând înot râul Nipru, în zona reşedinţei sale luxoase 'Mejigorie', care focalizează de mai mult timp atenţia presei ucrainene, transmite luni publicaţia online Korrespondent.
Autorii acestei iniţiative intitulate 'Cele XII acte de bravură ale lui Ianukovici: traversarea Niprului înot' îl compară pe actualul preşedinte ucrainean cu binecunoscuţi lideri autoritari ai lumii, care, potrivit legendei, au traversat fluvii şi râuri în timpul domniei lor.

'Nemurirea în amintirea recunoscătoare a poporului o poate aduce doar un act de bravură. A venit timpul ca şi Ianukovici să intre în panteonul sacru al liderilor mondiali. Aşa cum Mao Zedong /China/ a traversat înot râul Yangtze, Saddam Hussein /Irak/ fluviul Tigru, Mussolini /Italia/ - Golful Napoli, la fel şi Ianukovici ar trebui să treacă înot Niprul' - consideră bloggerii ucraineni pe un ton persiflant, dezvăluindu-şi atitudinea faţă de şeful statului.

Ei îl invită pe liderul de la Kiev 'să se autodepăşească' în data de 30 iulie. Lăţimea Niprului în zona reşedinţei prezidenţiale este de 2,65 km, dus-întors - în jur de 5 km, tot atât cât înoată şeful statului ucrainean în fiecare dimineaţă în bazinul său, aşa cum singur mărturisise anterior. Într-un recent interviu, Ianukovici afirmase că aleargă în fiecare dimineaţă şi înoată în jur de 5 km, la recomandarea medicilor, din cauza unei traume la picior.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O noua sectiune pe Medipedia.ro Pentru că socializarea online a început să fie o metodă de comunicare tot mai utilizată, benefică atât celor care o folosesc în interes personal cât şi celor care o utilizează în scop profesional şi pentru că echipa Medipedia.ro se gândeşte în permanenţă la confortul dumneavoastră, începând cu 09...
Nu există nicio legătură între timpul petrecut pe Facebook şi riscul de depresie (studiu) O echipă de cercetători americani afirmă într-un studiu că nu există nicio legătură între timpul petrecut pe Facebook şi riscul de depresie nervoasă, relatează AFP.
Ce vorbesc românii în online despre retailerii farmaceutici? - Care sunt cele mai comentate branduri? Dacă de regulă concursurile desfășurate pe conturile de Facebook ale brandurilor reprezintă principalul generator de conversații, se constată că efecte similare pot declanșa și campaniile de comunicare nou-lansate. Astfel, în intervalul 15 noiembrie - 17 decembrie 2014, Catena se distinge...
Facebook lansează o aplicaţie pentru prevenirea sinuciderilor Facebook a lansat pentru utilizatorii săi americani şi canadieni un instrument de prevenire a sinuciderilor prin semnalarea mesajelor care sugerează că autorii lor plănuiesc să îşi pună capăt vieţii, relatează AFP.
Experţi în sănătate sunt de părere că Facebook facilitează sexul ocazional Creşterea numărului de cazuri de boli transmise pe cale sexuală în rândul adolescenţilor poate fi atribuită şi site-urilor de pe reţelele sociale, arată un raport întocmit de experţi în sănătate. Ei sunt de părere că răspândirea acestui tip de boli se explică prin faptul că utilizatorii reţelelor sociale...
Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer lansează pagina de Facebook oficială a campaniei “Nu am făcut destul” NU AM FACUT DESTUL. AJUTA-NE! MERGI LA CONTROL! Luna octombrie este Luna Internațională de Luptă Împotriva Cancerului de Sân, prilej cu care Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC), cu sprijinul Roche România, Gral Medical și Europa FM, a lansat campania de informare și ...