Cele mai citite
 


Italia: Româncă violată de un tunisian
marţi, 26 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala
 

O întâlnire într-un autobuz s-a transformat vineri, 22 iulie, într-o după-amiază de abuzuri şi maltratări pentru o româncă de 21 de ani din zona Corticella, la periferia oraşului Bologna /nordul Italiei/, care a fost violată de un tunisian caree a atras-o în apartamentul său, informează cotidianul Il Giornale.

Agresorul - H.S, de 23 de ani, fără antecedente penale şi titularul unui permis de şedere temporar pentru motive umanitare - a fost arestat la scurt timp de carabinieri, sub acuzaţia de sechestrare de persoană şi violenţă sexuală.
Potrivit reconstituirii faptelor de către carabinieri, tunisianul a intrat în vorbă cu românca, într-un autobuz, şi, sub pretextul că aveau nişte prieteni comuni, a convins-o pe româncă să-l urmeze în apartamentul său, unde a violat-o.
După viol, tunisianul a lăsat-o să plece pe tânăra care, în Via del Tuscolano, a întâlnit o femeie în uniformă şi, aflată în stare de confuzie i-a cerut ajutor. Aceasta, o agentă de pază, i-a dat primul ajutor şi a sunat la 112. Tunisianul a fost reţinut de carabinieri.AGERPRES/(Adriana Doicaru)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
OMS: Violenţa împotriva femeilor este o 'epidemie' Una din trei femei a fost în cursul vieţii victima abuzurilor fizice sau sexuale, directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Margaret Chan, definind acest fenomen ca 'o problemă globală de sănătate de proporţiile unei epidemii', informează vineri setimes.com.
A treia expertiză legală în cazul asistentei românce decedate în Italia Roma, 20 mai - Corespondentul Agerpres, Anca Mihai, transmite: Tribunalul Penal din Roma a dispus cea de-a treia expertiză legală a autopsiei Maricicăi Hăhăianu, asistenta româncă decedată în urma unui pumn primit în staţia de metrou Anagnina. Rezultatele vor fi prezentate la audierea din 21 iunie a...
Cazul Maricica Hăhăianu revoltă România: presa face din ea un simbol La Bucureşti creşte furia pentru ''rasismul'' care a dus la uciderea asistentei medicale Maricica Hăhăianu şi pentru vâlva în favoarea asasinului. Prietenii şi rudele victimei şi-au dat frâu liber pe site-urile ziarelor şi în media. Maricica a devenit un simbol în România, scrie Tommaso Cerno, jurnalist...
Salvaţi Copiii: Violenţa reflectată în mass-media are consecinţe în dezvoltarea copilului Organizaţia Salvaţi Copiii a iniţiat joi o masă rotundă ca temă reflectarea violenţei în mass-media, una dintre concluziile principale fiind aceea că acest fenomen are consecinţe negative în dezvoltarea psihică şi afectivă a copiilor.
PG: Moartea lui Dan Condrea a fost violentă; toate leziunile s-au produs în urma accidentului Procurorii de la Parchetul General susţin că moartea patronului Hexi Pharma a fost una violentă, nu s-au constatat leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât accidentul auto, iar Dan Condrea a fost recunoscut "fără echivoc" de concubina sa.
Violenţa împotriva unor lucrători imigranţi din Cipru, rezultat al colapsului economic (Independent) Lucrătorii imigranţi din Cipru sunt din ce în ce mai mult ţinta unor atacuri pe insula de vacanţă afectată de colapsul economic, scrie cotidianul britanic The Independent.