Cele mai citite
 


Prahova: Şapte deţinuţi transportaţi la spital în urma unei altercaţii
marţi, 26 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte deţinuţi încarceraţi la Penitenciarul Ploieşti au ajuns luni la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti în urma unei altercaţii care a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Ploieşti, Cristina Comnea, altercaţia dintre cei şapte deţinuţi a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi în momentul deschiderii proţilor către curţile de plimbare, penitenciarul fiind unui cu regim semideschis.
Cei şapte au fost transportaţi la UPU cu leziuni la nivelul capului, gâtului şi membrelor inferioare. Din primele informaţii viaţa niciunuia dintre ei nefiind pusă în pericol.
Patru dintre cei şapte deţinuţi care au vârste de până la 35 de ani sunt condamnaţi pentru omor, ceilalţi trei fiind condamnaţi pentru furt calificat. AGERPRES/(AS-Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE/ Prahova: Şapte deţinuţi transportaţi la spital în urma unei altercaţii Unul dintre cei şapte deţinuţi încarceraţi la Penitenciarul Ploieşti care au ajuns, luni, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă, în urma unei altercaţii, va fi transportat Spitalul Penitenciar Rahova din Bucureşti, acesta fiind diagnosticat cu fractură de gambă.
Prahova: Medic de la SJU Ploieşti, agresat de un pacient şi aparţinători Un medic din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a făcut plângere la Poliţie, după ce acesta a fost agresat de un pacient şi de aparţinătorii săi, suferind fracturi.
Prahova: Prinţul Paul va fi externat de la Spitalul Judeţean Ploieşti unde a fost internat cu afecţiuni cardiace Prinţul Paul va fi externat joi de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, unde s-a prezentat cu o zi în urmă, acuzând afecţiuni cardiace, întrucât starea de sănătate a acestuia s-a ameliorat, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Andrei Ilinca.
Prahova: 28 de persoane transportate la spital şi cinci morţi în accidentul de pe DN 1 Ploieşti, 5 feb/ Agerpres/- Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 28 au fost transportate la spital după ce un autocar în care se aflau 33 de oameni a intrat în coliziune, pe DN 1, la Strejnic, cu o autobasculantă încărcată cu nisip, din primele cercetări reieşind că de vină pentru producerea...
Prahova: Prinţul Paul, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 9 dec /Agerpres/- Prinţul Paul Philippe, care ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează miercuri mai multe percheziţii, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.