Cele mai citite
 


Sibiu: Bărbat cu coloana ruptă, căutat în munţi de salvamontişti
marţi, 26 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai multe echipe de salvamontişti şi un elicopter de la Bucureşti au plecat luni după-amiază într-o operaţiune de salvare dificilă, în Munţii Lotrului, la peste 1.500 de metri altitudine, unde, un bărbat de 34 de ani şi-a rupt coloana cervicală, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.
Conform primelor informaţii, bărbatul nu este singur. Persoana cu care se află pe munte a sunat la 112 şi a cerut ajutorul salvamontiştilor şi al medicilor.
Şeful Salvamont Sibiu, Adrian David, a confirmat că deja echipele se îndreaptă spre locul accidentului. Conform mai multor surse, accesul este dificil în zona unde se află bărbatul rănit. Valea Lotrioarei este o zonă unde cu greu pot ajunge doar ATV-urile şi maşinile de teren. AGERPRES/(A - Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: ISU confirmă că există opt persoane decedate şi două grav rănite după prăbuşirea elicopterului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a anunţat vineri că opt persoane sunt decedate, iar alte două sunt grav rănite, au suferit arsuri şi vor fi transportate de urgenţă la spital, după ce s-a prăbuşit elicopterul militar în care se aflau.
Sibiu: Cioban salvat din munţi de un elicopter SMURD Un cioban care a suferit un accident vascular, la o altitudine de peste 1.200 de metri, în Munţii Cindrel, a fost transportat de urgenţă, miercuri, la un spital din Târgu-Mureş, cu un elicopter SMURD, după o operaţiune de salvare în care au fost implicaţi medici, asistente, precum şi salvamontişti.
ISU Sibiu a cerut sprijinul colegilor de la Mureş în cazul accidentului de elicopter Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Sibiu a solicitat sprijinul ISU Mureş pentru intervenţia la accidentul în care a fost implicat un elicopter militar în nordul judeţului Sibiu, a declarat pentru AGERPRES, căpitanul Cristian Mureşan, reprezentant al ISU Mureş.
UPDATE Sibiu: Turista din Ungaria căzută în prăpastie în Munţii Făgăraşului a fost salvată Turista de 20 de ani, din Ungaria, care a alunecat sâmbătă într-o prăpastie din Munţii Făgăraşului a fost salvată de echipajele Salvamont Sibiu şi Argeş, care, împreună cu jandarmii montani, au urcat-o într-un elicopter SMURD ce a transportat-o de urgenţă la Târgu-Mureş, a precizat Şeful Salvamont Sibiu...
Sibiu: Turiştii accidentaţi la schi în Păltiniş vor putea fi transportaţi mult mai repede la spital Turiştii care se accidentează pe pârtiile din staţiunea Păltiniş vor putea fi transportaţi mult mai rapid la spitalul din Sibiu, aflat la o distanţă de 32 de kilometri, după ce în staţiune va fi prezent un echipaj SMURD format din trei paramedici şi o salvare 4X4, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii...
Sibiu: Opt morţi şi doi grav răniţi, după prăbuşirea unui elicopter (surse medicale) Surse medicale oficiale au confirmat pentru AGERPRES că opt persoane au decedat şi alte două sunt într-o stare foarte gravă, fiind resuscitate, după ce un elicopter militar s-a prăbuşit în nordul judeţului Sibiu.