Cele mai citite
 


UPDATE/ Argeş: Un autoturism cu turişti polonezi lovit de o stâncă, pe Transfăgărăşan
marţi, 26 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un autoturism în care se aflau patru turişti polonezi a fost lovit, luni, de o stâncă desprinsă de pe un versant, pe DN 7C - Transfăgărăşan, o femeie aflată pe locul din dreapta faţă fiind rănită la cap şi transportată la spital.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu, accidentul s-a produs la ieşirea din tunelul de lângă Barajul Vidraru. Autoturismul, care circula din direcţia Bâlea Lac spre Curtea de Argeş, a fost lovit de o stâncă desprinsă de pe versantul din partea dreaptă a şoselei.
În urma accidentului, o femeie de 39 de ani, care călătorea pe locul din dreapta faţă, a suferit mai multe traumatisme, inclusiv craniene, fiind transportată la spitalul din Curtea de Argeş.
"Pentru moment, pacienta a fost stabilizată, starea ei fiind relativ bună, dar se poate înrăutăţi în orice moment, întrucât este vorba de o victimă politraumatizată", a declarat medicul Adrian Popescu de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Curtea de Argeş.
După ce a fost stabilizată, turista rănită a fost transferată la secţia de neuro-chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Anchetă în cazul unei femei care a murit în curtea unui spital din Piteşti O femeie a murit, joi, în curtea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.
Argeş: Doar unul dintre cei doi pădurari atacaţi de urs va fi internat Doar unul dintre cei doi pădurari atacaţi de un urs, vineri, într-o pădure de lângă localitatea argeşeană Corbeni, va fi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, cel de-al doilea, care a suferit leziuni superficiale, neavând nevoie de spitalizare.
DSP: Medicii de la Curtea de Argeş aveau obligaţia de a transfera la Piteşti toate cazurile de boli infecţioase Medicii de la Curtea de Argeş aveau recomandări clare să transfere toate cazurile de boli infecţioase la secţia de specialitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, însă nu au făcut acest lucru în cazul copilului de şapte ani care a murit după internarea în unitatea medicală, au anunţat miercuri...
Argeş: Peste 20 de elevi de la o şcoală din Piteşti sunt în continuare internaţi cu toxiinfecţie alimentară Peste 20 de elevi de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti sunt în continuare internaţi, miercuri, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.
Argeş: Ursul care a rănit doi pădurari a fost împuşcat Ursul care a atacat doi pădurari, vineri, a fost împuşcat, fiind astfel evitat riscul producerii unui alt atac, a anunţat prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare.
Argeş: 26 de copii de la o şcoală din Piteşti, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară; jumătate au fost internaţi Zeci de copii, elevi la aceeaşi şcoală din Piteşti, s-au prezentat în ultimele 24 de ore la Spitalul de Pediatrie cu simptome de toxiinfecţie alimentară, jumătate dintre ei fiind internaţi.