Cele mai citite
 


UPDATE/ Prahova: Şapte deţinuţi transportaţi la spital în urma unei altercaţii
marţi, 26 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unul dintre cei şapte deţinuţi încarceraţi la Penitenciarul Ploieşti care au ajuns, luni, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă, în urma unei altercaţii, va fi transportat Spitalul Penitenciar Rahova din Bucureşti, acesta fiind diagnosticat cu fractură de gambă.
Conform datelor oferite de reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, un altul este lovit la cap şi este supus în continuare unei serii de investigaţii medicale, iar ceilalţi cinci au fost trimişi înapoi la penitenciar după tratarea leziunilor minore.
Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Ploieşti, Cristina Comnea, a precizat că se vor face verificări şi vor fi întocmite rapoarte de incident, urmând ca cei şapte deţinuţi ce au fost implicaţi în altercaţie să fie prezentaţi unei comisii de disciplină care, potrivit legii, are dreptul de a decide încetarea regimului semideschis de detenţie, în funcţie de gravitatea faptelor şi de gradul de implicare a fiecărui deţinut.
Şapte deţinuţi încarceraţi la Penitenciarul Ploieşti au ajuns luni la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă în urma unei altercaţii care a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi în momentul deschiderii porţilor către curţile de plimbare, penitenciarul fiind unul cu regim semideschis.
Patru dintre cei şapte deţinuţi care au vârste de până la 35 de ani sunt condamnaţi pentru omor, iar ceilalţi trei pentru furt calificat. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Prahova: Şapte deţinuţi transportaţi la spital în urma unei altercaţii Şapte deţinuţi încarceraţi la Penitenciarul Ploieşti au ajuns luni la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti în urma unei altercaţii care a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi.
Prahova: Medic de la SJU Ploieşti, agresat de un pacient şi aparţinători Un medic din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a făcut plângere la Poliţie, după ce acesta a fost agresat de un pacient şi de aparţinătorii săi, suferind fracturi.
Prahova: Două persoane transportate la spital cu traumatisme multiple în urma unui accident cu cinci maşini Ploieşti, 24 nov /Agerpres/- Două persoane au fost rănite sâmbătă într-un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme şi care a avut loc pe DN 1B, în zona Blejoi, ele fiind transportate la spital cu traumatisme multiple, iar alte opt primind îngrijiri medicale la faţa locului.
Prahova: Prinţul Paul va fi externat de la Spitalul Judeţean Ploieşti unde a fost internat cu afecţiuni cardiace Prinţul Paul va fi externat joi de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, unde s-a prezentat cu o zi în urmă, acuzând afecţiuni cardiace, întrucât starea de sănătate a acestuia s-a ameliorat, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Andrei Ilinca.
Prahova: Prinţul Paul, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 9 dec /Agerpres/- Prinţul Paul Philippe, care ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează miercuri mai multe percheziţii, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.