Cele mai citite
 


Americanul care s-a întâlnit cu opozanta birmană a fost spitalizat
marţi, 4 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Yangon, 4 aug /Agerpres/ - Americanul John Yettaw, care se află în închisoare după ce în luna mai a reuşit să înoate până la domiciliul opozantei birmane Aung San Suu Kyi, a fost spitalizat din cauza unor convulsii, a anunţat marţi o sursă medicală locală, citată de AFP.

În vârstă de 54 ani, Yettaw, care suferă în principal de diabet, a fost transportat luni seara de către poliţie la spitalul municipal din Yangon, iar acum se" simte mai bine", a declarat pentru AFP respectiva sursă, care a preferat anonimatul.

John Yettaw este închis în pentitenciarul Insein şi este judecat de la 18 mai alături de dna Suu Kyi, acuzată de regimul militar că a încălcat reglementările privind arestul la domiciliu, adăpostind un cetăţean american.

Yettaw, dna Suu Kyi şi două doamne de companie ale opozantei birmane sunt pasibile de pedepse cu închisoarea de până la cinci ani, verdictul urmând să fie pronunţat după toate probabilităţile la 11 august.

Opoziţia birmană şi cancelariile occidentale cred că junta militară din Myanmar intenţionează să o elimine pe Aung San Suu Kyi de pe scena politică a ţării, înaintea controversatelor alegeri care ar urma să se desfăşoare anul viitor.

Dna Suu Kyi /64 ani/, laureată a Premiului Nobel pentru Pace, a fost lipsită de libertate în cea mai mare parte a ultimilor 20 de ani. AGERPRES/(Florence Bedreagă)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Program naţional de prevenire a diabetului Bucureşti, 22 iunie /Agerpres/ - Academician prof. dr. Constantin Ionescu Târgovişte, preşedintele Asociaţiei Medicale din România, afirmă că există un proiect al unui program naţional pentru determinarea scorului de risc al diabetului, care are în vedere un sistem informatic cu terminale în toate i...
Fitoterapia in diabet In mod special, in ultimii 10 ani, s-au facut cercetari stiintifice amanuntite asupra plantelor utilizate de diverse popoare pentru actiunea lor hipoglicemianta.
Diabetul Cei mai multi oameni cred ca hrana pe care o consuma este transformata in energie si atata tot. Ignora faptul ca organismul munceste pentru ei, digera hrana si converteste hidratii de carbon intr-un tip de zahar numit glucoza, care patrunde in fluxul sangvin.
Lansarea unui site despre diabet Site-ul www.accu-chek.ro, lansat, luni, în cadrul campaniei ''Fă PAS-ul corect: Controlează diabetul'', oferă date de ultimă oră privind diabetul şi îşi propune să devină punctul de referinţă al tuturor celor care doresc să afle informaţii de calitate despre aceasta boală.
Myanmar: Câştigătoarea Nobelului pentru Pace, la spital din cauza unor probleme cardiace Principalul lider al opoziţiei birmaneze şi câştigătoarea Premiului Nobel pentru Pace, Aung San Suu Kyi, a fost internată în cursul nopţii la Spitalul General din Yangon, din cauza unor probleme cardiace, însă ulterior s-a întors în locuinţa sa, unde ispăşeşte o pedeapsă de 18 luni de arest la domiciliu...
Diabetul zaharat - întrebări şi răspunsuri utile Diabetul zaharat este definit ca o cantitate anormal de mare de zahăr în sânge. Cel mai adesea este descoperit cu ocazia unui bilanţ de sânge: periodic sau înaintea unei intervenţii chirurgicale sau, chiar în faţa unei stări generale de rău şi oboseală. Sunt şi situaţii când diagnosticul se face în...