Cele mai citite
 


Afacerile TotalSoft au crescut cu 11,5% în primele şase luni ale anului
miercuri, 27 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
TotalSoft, unul dintre principalii producători regionali de software, a înregistrat, în primul semestru din 2011, o cifră de afaceri de 11,6 milioane euro, cu 11,5% peste raportarea din perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.
În acelaşi timp, venitul EBIDTA /câştigul înainte de dobânzi, rate, depreciere şi amortizare n.r./ a atins valoarea de 2,3 milioane euro, în creştere cu 40% faţă de acelaşi interval din 2010.
Din totalul afacerilor raportat în primele şase luni, 75% a fost reprezentat de venituri din proiectele derulate pe piaţa românească, restul provenind din extern, în special din conturi generate de subsidiarele din Bulgaria, Grecia, Serbia şi Qatar.
Pe piaţa din România, portofoliul companiei s-a mărit cu aproape 100 de clienţi, un sfert dintre aceştia semnând contracte pentru Charisma ERP.
Din punct de vedere al portofoliului de produse, au fost lansate aplicaţii B2B pe dispozitive mobile (smartphones sau tablete PC), pe listă fiind cinci soluţii dedicate tabletelor iPad, dintre care două destinate domeniului medical, una pentru domeniul construcţiilor, una pentru retail şi distribuţie şi un sistem de analiză de indicatori financiari, pretabil oricărui tip de companie. De asemenea, TotalSoft a lansat recent Tasky, un planificator al activităţilor zilnice, personale sau de serviciu, care poate rula pe orice tip de smartphone sau de tabletă PC, compatibile iOS.
Pe de altă parte, compania a semnat două parteneriate strategice, astfel încât din luna iulie, toate produsele Charisma integrează tehnologia Tableau Software, lider mondial în analiza şi vizualizarea datelor. Totodată, prin parteneriatul cu Eficientizare.ro Software, TotalSoft include în Charisma Fleet Management, produs destinat managementului flotelor auto, o componentă de GPS Tracking.
TotalSoft a anunţat că îşi păstrează estimările făcute pentru anul 2011, respectiv atingerea unei cifre de afaceri consolidată de 25 milioane euro şi o creştere a EBITDA la 4,5 milioane euro.
Cu 16 de ani de experienţă, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT româneşti în dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe de afaceri.
Portofoliul companiei include 1.500 de clienţi din sectorul privat şi public din 25 de ţări, printre care Marea Britanie, Germania, Austria, Italia sau Franţa.
TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investiţii private din Europa de Sud-Est cu birouri în Atena, Bucureşti, Sofia şi Belgrad.
Global Finance administrează fonduri de peste 850 milioane euro, obţinute în urma administrării de fonduri de investiţii private şi imobiliare, şi a realizat peste 70 de investiţii de la înfiiţarea sa, în 1991.AGERPRES/ (AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Producătorul de software TotalSoft a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători de software din România, membru al Global Finance, a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse, lider european pentru soluţii de Talent Management, informează, luni, Total Soft.
TotalSoft a lansat unui pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail TotalSoft, liderul pieţei ERP din România, a lansat un pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail, Charisma Retail 2012, având la bază cea mai populară soluţie de tip POS (Point of Sale) din România, utilizată de peste 2.100 de magazine.
TotalSoft lansează Charisma Medical Software în Cloud TotalSoft, cel mai puternic producător de software pentru domeniul medical, a lansat sistemul Charisma Medical Software în Cloud, pentru care au fost încheiate contracte de furnizorii de servicii medicale MedLife, Regina Maria, Medsana, Anima Speciality Medical Services şi Medicover, au anunţat
Soluţii mobile pentru iPad, dezvoltate de către o companie românească TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători locali de software, parte a grupului Global Finance, anunţă lansare a două noi soluţii mobile pe platformă Apple iOS, destinate sectorului medical.
TotalSoft extinde capacităţile aplicaţiei Charisma Medical Software TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători regionali de software, a anunţat extinderea capacităţilor aplicaţiei Charisma Medical Software.
World Vision România lansează, în parteneriat cu MSD România, proiectul ”Mame pentru viaţă. Viaţă pentru mame”, cu scopul reducerii mortalităţii materne în ţara noastră Fundaţia World Vision România, împreună cu compania farmaceutică Merck Sharp and Dohme (MSD) România, demarează un amplu program de reducere a mortalităţii materne din ţara noastră, ca parte a iniţiativei globale MSD for Mothers, cu obiectivul ca nicio mamă să nu mai moară dând viaţă.