Cele mai citite
 


Africa de Sud: Un 'mort' s-a trezit la morgă şi a început să strige
miercuri, 27 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi salariaţi ai unei morgi au trecut prin spaima vieţii lor când unul din 'cadavrele' păstrate la rece a început să urle, scrie 20minutes.ch.
Bunicul din Africa de Sud a avut parte de o trezire surpriză. Când a deschis ochii, bărbatul s-a trezit într-un sac mortuar, în frigiderul unei morgi. Îngrozit, a început să urle. Cei doi salariaţi care se găseau la morgă la acea oră s-au speriat atât de tare, încât au fugit în stradă şi au chemat ajutoare. Convinşi că au de-a face cu o fantomă, au aşteptat întăriri înainte să se întoarcă înăuntru să vadă ce se întâmplă.

Când au deschis spaţiul frigorific, au văzut că bărbatul care fusese adus la morgă luni era viu. Apropiaţii lui l-au găsit inconştient şi au crezut că a murit din cauza unei crize de astm. I-au închis ochii şi au chemat pompele funebre, care au pus imediat corpul într-un sac mortuar, fără să mai facă examenul medical.

Bărbatul a trebuit să fie internat la spital, suferind de hipotermie, după ce a stat închis 21 de ore în frigider.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Boko Haram a cauzat 'una dintre cele mai grave crize umanitare' din Africa (CICR) Insurecţia grupării islamiste nigeriene Boko Haram a cauzat 'una dintre cele mai grave crize umanitare din Africa', fiind necesare fonduri suplimentare pentru a acorda ajutor victimelor, a avertizat joi la Abuja Comitetul Internaţional al Crucii Roşii (CICR), relatează AFP.
Secretarul de stat al SUA cere comunităţii internaţionale mai multe eforturi în lupta împotriva epidemiei de Ebola Comunitatea internaţională trebuie să facă mai multe eforturi în lupta împotriva epidemiei de Ebola, a afirmat miercuri, în cursul unei conferinţe de presă la Departamentul de Stat, secretarul de stat american John Kerry, relatează AFP.
Hillary Clinton vizitează ţări din Africa pentru dinamizarea relaţiilor comerciale cu SUA Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a ajuns, vineri, în Zambia, prima etapă a unui turneu de cinci zile în mai multe ţări de pe acest continent, menit să întărească legăturile comerciale dintre SUA şi Africa, în contextul în care China este deja solid 'implantată' economic pe acest continent...
Ioan Nelu Botiş: Fraudele în sistemul de ajutoare sociale vizează 30% din numărul beneficiarilor Fraudele în sistemul de ajutoare sociale reprezintă 30 de procente din numărul beneficiarilor, a declarat, miercuri, fostul ministru al Muncii, Ioan Nelu Botiş, în plenul Parlamentului, cu ocazia dezbaterilor privind bugetul asigurărilor sociale.
John Kerry a sărbătorit naşterea copilului cu numărul un milion fără virusul HIV în Africa Secretarul de stat american John Kerry a sărbătorit, marţi, venirea pe lume luna aceasta a copilului cu numărul un milion fără virusul HIV în Africa, deşi mama acestuia era purtătoare a virusului care provoacă SIDA, informează miercuri AFP.
Africa de Sud vrea să exporte carne de vită şi antilopă în Uniunea Europeană Africa de Sud poartă discuţii cu Uniunea Europeană cu privire la posibilitatea exporturilor de carne de vită şi antilopă în cele 28 de state membre ale UE, a declarat marţi ministrul Agriculturii din Africa de Sud, Senzeni Zokwana, transmite Bloomberg.