Cele mai citite
 


Botoşani: Medicul care a luat mită de la pacienţi va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile
miercuri, 27 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul Liliana Teodoriu, care a pretins şi a primit mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile, potrivit unei decizii adoptate, marţi, de magistraţii Tribunalului Botoşani.
Aceştia au aprobat cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani de prelungire a mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Teodoriu, pe motiv că punerea în libertate a acesteia ar afecta derularea anchetei.
Liliana Teodoriu a fost arestată preventiv la sfârşitul lunii trecute, după ce procurorii au stabilit că aceasta, în calitate de preşedinte al Comisiei de evaluare şi expertiză medicală, din cadrul Casei Judeţene de Pensii, a luat mită în formă continuată. Ea solicita pacienţilor bani pentru a le elibera acestora documente medicale în baza cărora aceştia să poată obţine pensionarea pe motive medicale. AGERPRES - FOTO PE FLUX/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 130 de pacienţi a fost arestat preventiv Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, care este acuzat că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va fi cercetat în stare de arest, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului...
Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală al Casei de Pensii rămâne închis Cabinetul de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani rămâne închis, după ce şeful Comisiei de evaluare şi expertiză medicală, medicul Liliana Teodoriu, a fost arestat preventiv, la sfârşitul lunii trecute, pentru luare de mită. Timp de o lună, sute de persoane care ar fi...
Botoşani: Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru medicul Teodoriu Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au solicitat, luni, prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele medicului Liliana Teodoriu, acuzată de luare de mită în formă continuată, a declarat, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct Titiana Ungureanu.
Botoşani: Procurorii le cer tuturor pacienţilor medicului Liliana Teodoriu să se autodenunţe Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani cer tuturor persoanelor care au apelat, în ultimii ani, la serviciile medicului Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii şi care au fost nevoiţi să dea mită, să se autodenunţe.
Botoşani: Magistraţii Tribunalului au decis că medicul Liliana Teodoriu rămâne în arest Medicul Liliana Teodoriu, care a pretins şi primit mită de la peste 130 de pacienţi, va fi cercetată în stare de arest preventiv.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 100 de pacienţi va fi pus în libertate Fostul şef al Comisiei de expertiză şi evaluare medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, Liliana Teodoriu, care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată, va fi pusă în libertate, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Curtea de Apel Suceava.