Cele mai citite
 


Galaţi: Universitatea Dunărea de Jos mai are 355 de locuri libere la buget
miercuri, 27 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dintre cele 1.855 de locuri la buget pentru ciclul de studii universitare de licenţă au fost ocupate 1.500, în urma încheierii sesiunii din iulie a Admiterii 2011 la Universitatea Dunărea de Jos, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei de învăţământ superior, Luiza Şerbănescu.
Potrivit acesteia, cele mai multe locuri la buget pentru sesiunea din toamnă au rămas la Facultatea de Mecanică, 120, Facultatea de Metalurgie, Ştiinţa Materialelor şi Mediu şi Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, câte 56, Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, 47. Cele mai puţine locuri au rămas la Facultatea de Arhitectură Navală, două, şi Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor şi Facultatea de Arte, câte trei. La Facultatea de Medicină şi Farmacie, Facultatea de Litere şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport nu mai sunt locuri libere.
Şerbănescu a mai spus că dintre cele 1.692 de locuri cu taxă scoase la concurs au fost ocupate doar 601, rămânând 1.091 de locuri libere. Cele mai multe locuri libere sunt la Facultatea de Mecanică, 199, Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie electrica şi Electronică, 144, şi Facultatea de Inginerie Brăila, 100. AGERPRES/(AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Peste 1.800 locuri fără taxă, la Universitatea 'Dunărea de Jos' Galaţi, 13 iun/Agerpres/- Universitatea 'Dunărea de Jos' din Galaţi scoate în acest an la concurs 1.855 de locuri la buget şi alte 1.995 la taxă, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Luiza Şerbănescu.
Galaţi: Universitatea Dunărea de Jos mai are doar 382 de locuri la buget Galaţi, 7sep /Agerpres/- Candidaţii care se vor înscrie la cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi vor avea la dispoziţie 382 de locuri la buget şi 948 cu taxă, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Luiza Şerbănescu.
Galaţi: Studenţii admişi la Facultatea de Medicină vor plăti o taxă de 5.000 lei Senatul Universităţii Dunărea de Jos Galaţi a stabilit valoarea taxelor pe care studenţii le vor plăti în anul universitar 2012-2013, cele mai mari fiind practicate la Facultatea de Medicină şi Farmacie, unde studenţii din anul întâi vor plăti 5.000 lei.
Galaţi: Peste 1.500 de locuri la buget şi taxă pentru admiterea din septembrie la Universitatea Dunărea de Jos Universitatea Dunărea de Jos are disponibile 715 locuri la buget, dintre care opt pentru romi, şi 871 cu taxă pentru admiterea din septembrie la ciclul de studii universitare de licenţă, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Bogdan Nistor.
Galaţi: Peste 2.000 de locuri pentru masterat, la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, 17 sep /Agerpres/- Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi scoate la concurs 770 de locuri la buget şi 1.360 la taxă pentru ciclul de studii universitare de master, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Bogdan Nistor.
Galaţi: Cea mai căutată specializare la Universitatea Dunărea de Jos - kinetoterapia Specializarea kinetoterapie din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Dunărea de Jos a înregistrat cea mai mare concurenţă - 5,5 candidaţi pe loc la sesiunea de admitere, care a început marţi.