Cele mai citite
 


GE: Câştigurile operaţionale în trimestrul doi s-au ridicat la 3,7 miliarde dolari
miercuri, 27 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Grupul General Electric (GE) a înregistrat câştiguri operaţionale în valoare de 3,7 miliarde dolari în cel de-al doilea trimestru al acestui an, în creştere cu 18% faţă de perioada similară din 2010, se arată într-un comunicat al GE.
Veniturile pe trimestru s-au ridicat la 35,6 miliarde dolari, în scădere cu 4% faţă de anul 2010, în principal din cauza absenţei veniturilor NBCU, divizia de media a General Electric, după vânzarea pachetului majoritar al GE către Comcast. Dacă se exclude acest impact, veniturile au crescut cu 7%.
'Prin această creştere de două cifre a câştigurilor pentru al cincilea trimestru consecutiv, ne menţinem operaţiunile într-un mediu volatil. Am anunţat o creştere generală solidă de 18% a câştigurilor operaţionale, beneficiind de contribuţii solide din partea GE Capital, Healthcare, Transportation, Aviation şi Oil & Gas. Valoarea comenzilor în curs ale GE a crescut la o cifră record de 189 miliarde dolari. Numărul total al comenzilor din infrastructură a crescut cu 24%, reflectând o consolidare clară a comenzilor de echipamente, în creştere cu 33%, şi a comenzilor de servicii, în creştere cu 16%', a declarat Jeff Immelt, Preşedinte şi CEO al GE.
Veniturile internaţionale de pe segmentul industrial s-au ridicat la 13,4 miliarde dolari, în creştere cu 23%, reprezentând 59% din veniturile industriale totale.
În al doilea trimestru, compania a investit în cercetare şi dezvoltare cu 40% mai mult decât în 2010 pentru a asigura menţinerea poziţiei GE de lider în inovaţii, produse şi servicii tehnologice care încurajează creşterea organică puternică a veniturilor şi expansiunea marjelor viitoare.
GE este o companie diversificată de infrastructură şi servicii financiare. De la aviatică şi producţia de energie la servicii financiare, soluţii medicale, petrol şi gaze şi căi ferate, GE este prezentă în peste 100 de ţări şi are aproximativ 300.000 de angajaţi în întreaga lume.AGERPRES/(AS - Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Comunicat de presă - Guvern INFORMAŢIE DE PRESÃ privind unele acte normative care au fost incluse pe agenda
Previziuni economice Actualitatea economică internă şi externă în date:
Institutul Clinic Fundeni, Asociaţia Dăruieşte Viaţa şi GDF SUEZ Energy România demarează programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ Programul ,,Energie pentru o şansă la viaţă’’ vizează crearea unui centru regional de diagnosticare în profunzime a cancerului de sânge la copii şi adulţi în cadrul Institutului Clinic Fundeni. Programul are durata de un an şi implică o contribuţie financiară de 375.000 de euro din partea GDF SUEZ Energy...
ORGANIZAŢII INTERNAŢIONALE: Biroul ONU pentru Droguri şi Criminalitate (UNODC) Biroul ONU pentru Droguri şi Criminalitate (UNODC) este lider global în lupta împotriva drogurilor ilicite şi a criminalităţii internaţionale, fiind şi cel mai important program al Naţiunilor Unite ce vizează terorismul.
Colgate lansează un produs revoluţionar pentru protecția împotriva cariei dentare: Colgate© Maximum Cavity Protection cu Agentul de Neutralizare al Acizilor™ În cadrul celor două evenimente de importanță majoră în lumea stomatologică, Congresul Internaţional de Medicină Dentară Transilvania şi Expoziţia Internaţională de Echipamente şi Produse de Medicină Dentară DENTA, Colgate, lider mondial în igienă orală, prezintă un produs revoluţionar pentru...