Cele mai citite
 


Prahova: Donaţie de paturi şi mobilier sanitar la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti
miercuri, 27 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O donaţie de paturi şi mobilier sanitar a ajuns la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie (SOG) din Ploieşti, managerul spitalului, Călin Boeru, declarând, marţi, că aceasta a fost adusă de la unităţi medicale din Germania.
Astfel, 40 de paturi, 14 noptiere, două canapele de consultaţii, două saltele gonflabile pentru transportul pacientelor, patru cărucioare şi zece rolatoare, dar şi două cuve pentru dezinfectarea instrumentarului, un aparat roetgen terapie şi două ventilatoare pentru serviciul ATI au fost aduse la SOG de la Spitalul Florence Nightingal Dusseldorf şi de la Căminul Haus Salem-Lintorf, ambele din Germania.
Potrivit lui Călin Boeru, donaţia este extrem e binevenită, în condiţiile în care în spitalul care are 300 de paturi mai există, încă, mobilier care datează din anul inaugurării unităţii, respectiv 1984.
O donaţie de aproximativ 80 de paturi acţionate electric a ajuns, în luna mai a anului în curs, şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, acestea fiind aduse tot de la o clinică medicală din Germania (Passau).
Paturile primite le-au înlocuit pe cele vechi în special în secţiile de chirurgie, ATI, neurologie sau cardiologie, acolo unde pacienţii nu se pot mişca foarte uşor din cauza intervenţiilor suferite sau a stării precare de sănătate. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: O nouă donaţie de paturi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti O donaţie de 36 de paturi acţionate mecanic şi 18 saltele a ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, din partea unei clinici medicale din Passau, Germania.
Prahova: Donaţie de paturi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti O donaţie de 40 de paturi acţionate electric a sosit, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, din partea unei clinici medicale din Passau, Germania.
Prahova: Maternitatea, fără senzori de fum şi fără camere de luat vederi Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti nu este dotat cu senzori de fum şi nici cu camere de luat vederi, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii spitaliceşti, doctorul Călin Boeru. Acesta a precizat că va solicita, în acest sens, sprijinul financiar al Consiliului Judeţean...
Prahova: Donaţie de aparatură medicală la Centrul pentru Persoane Adulte cu Handicap din Puchenii Mari O donaţie de aparatură medicală a ajuns joi, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap din comuna prahoveană Puchenii Mari, aceasta fiind oferită de o clinică din Germania.
Prahova: Descentralizarea sanitară a judeţului s-a încheiat Ploieşti, 1 iul /Agerpres/ - Descentralizarea în domeniul sanitar s-a încheiat, joi, în judeţul Prahova, în urma semnării protocoalelor de predare-primire a ultimelor cinci unităţi spitaliceşti, din cele 19 vizate de aceste proceduri.
Prahova: Dotări performante pentru secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti Zece paturi speciale au fost achiziţionate din fonduri ale Consiliului Judeţean (CJ) Prahova pentru secţia Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti (SJUP), acestea fiind necesare în cazul bolnavilor cu politraumă şi al celor aflaţi în stare critică.