Cele mai citite
 


Satu Mare: Şeful ISU susţine că problema combustibilului pentru ambulanţele SMURD a fost rezolvată
miercuri, 27 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), col. Marcel Lucaciu, a declarat marţi la Satu Mare că problema combustibilului la unele ambulanţe SMURD din ţară a fost rezolvată, fiind vorba despre o "disfuncţionalitate".
Col. Marcel Lucaciu a recunoscut într-o conferinţă de presă că au fost unele probleme în mai multe judeţe privind combustibilul ambulanţelor SMURD, însă susţine că a fost rezolvată. Mai multe ambulanţe au rămas fără combustibil după ce şi-au epuizat cota alocată.
"A fost o disfuncţionalitate mai sus, undeva în minister", a declarat Lucaciu.
Ambulanţa SMURD Satu Mare a fost blocată la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Someş aproape două săptămâni întrucât şi-a epuizat stocul de combustibil alocat pentru această lună.
Adjunctul şefului ISU Someş Satu Mare, col. Dan Gheorghe, a precizat că în acest an serviciul SMURD a avut 1.026 de intervenţii. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Noi autospeciale şi ambulanţe SMURD, în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dotarea ISU Patru autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală fiind de peste 3,3 milioane de lei, vor intra în acest an în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea'...
Sălaj: Autospeciale pentru pompieri în valoare de 290.000 de euro Dotarea pompierilor din Sălaj se va îmbunătăţi cu două autospeciale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă în valoare totală de circa 290.000 de euro, ele urmând a fi achiziţionate printr-un proiect cu finanţare europeană ce vizeză îmbunătăţirea dotării cu astfel de echipamente în cele şase judeţe...
Covasna: ISU a primit trei ambulanţe SMURD; serviciul va deveni operational anul viitor Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a preluat luni trei ambulanţe care vor intra în dotarea Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), ce va deveni operaţional la nivel de judeţ începând de anul viitor.
Alba: Două ambulanţe SMURD de terapie intensivă, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Două ambulanţe SMURD, de terapie intensivă - tip C, proiectate şi construite în conformitate cu normele europene, au intrat joi în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba, prin realocare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Banat' Timiş.
Vrancea: Trei ambulanţe SMURD pentru ISU Trei ambulanţe SMURD au ajuns, luni, în Vrancea şi vor intra în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Maramureş: Patru ambulanţe SMURD pentru staţiile teritoriale Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş a intrat, duminică, în posesia a patru ambulanţe pentru SMURD care urmează a fi distribuite serviciilor din teritoriu.