Cele mai citite
 


Forţat de profesor să fumeze 42 de ţigări în două ore
joi, 6 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie
 

Kuala Lumpur, 6 aug /Agerpres/ - Un licean din Malayezia a fost forţat să fumeze 42 de ţigări în două ore, după ce un profesor a găsit o ţigară în dulapul său.

După pedeapsa primită, Mohd Alif Arifin (16 ani) s-a simţit atât de rău încât nu a mai putut mânca timp de o săptămână.

„Am fost forţat să fumez şi câte patru ţigări deodată, până când am ajuns la 42. Nu ştiu cine a pus acea ţigară în dulapul meu”, a declarat tânărul, citat de site-ul Ananova. Mătuşa sa, care are grijă de el după moartea părinţilor, a precizat că după ce s-a întors de la şcoală băiatul tuşea într-una.

„După două zile, am observat că are buzele umflate şi l-am făcut să-mi spună ce s-a întâmplat. N-a putut mânca nimic timp de o săptămână”, a mai povestit femeia.

Conducătorii liceului şi-au cerut scuze şi au promis că vor lua acţiuni împotriva profesorului în cauză, după ce unchiul băiatului s-a adresat poliţiei. AGERPRES/(Daniel Duncă)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tusea convulsivă Tusea convulsivă este o boală acută a că ilor respiratorii , foarte contagioas ă, cauzată de Bordetella pertussis, caracterizată prin accese paroxistice de tuse spastică. Boala este foarte periculoasă pentru copiii sub un an, datorită complicatiilor respiratorii .
Spune-mi cum tuşeşti... tusea nu este o boală ci un simptom important Tusea are funcţia de a apăra aparatul respirator şi poate fi expresia unor patologii mai mult sau mai puţin grave. În opinia experţilor, este numai un simptom. În Italia este a treia cauză, în ordinea frecvenţei, care determină pacienţii să meargă la medicul de familie. 25 de milioane de persoane pe...
În România există două milioane de pacienţi cu astm şi bronşită cronică În România există două milioane de pacienţi diagnosticaţi cu astm şi bronşită cronică, dar această cifră este departe de a reprezenta o numărătoare finală, din cauza numeroaselor cazuri nediagnosticate, a declarat, luni, prof. dr. Paul Stoicescu, de la Institutul de Pneumoftiziologie 'Marius Nasta' din...
Pneumonia la copii Pneumonia este un termen general care se refera la o infectie a plaminilor, putind fi cauzata de o varietate de microorganisme, inclusiv virusi, bacterii si paraziti .
Un vaccin nazal împotriva tusei convulsive, testat cu succes pe oameni Un vaccin nazal împotriva tusei convulsive, din care o singură doză ar putea fi suficientă pentru a proteja bebeluşii sub şase luni, a fost testat cu succes pe oameni, potrivit unui studiu preliminar publicat miercuri în revista ştiinţifică online Plos One.
Imagini şocante pe pachetele de ţigări vândute în Franţa din 2010 Din 2004, numărul pachetelor de ţigări cumpărate în Franţa n-a mai scăzut. Până la sfârşitul anului viitor, ar trebui să apară pe ambalajul ţigărilor imagini şocante, informează cotidianul Le Figaro.