Cele mai citite
 


Orjeletul (Urciorul)
miercuri, 27 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video, Oftalmologie
 

Dr. Alina Graţiela Vlaşcă - medic primar oftalmolog - Centrul Medical MEDAS vorbeşte despre simptomatologia şi metodele de înlăturare a ulcioarelor. Se presupune că ulciorul poate apărea din cauza frecatului pleoapei, fapt ce irită glandele sebacee sau chiar a utilizării rimelului, conturului de ochi sau a altor produse cosmetice, care pot irita ochiul.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Amblyz - primii ochelari electronici din lume pentru tratamentul ambliopiei În magazinul 8ik al Clinicii Ama Optimex Magazinul 8ik din cadrul clinicii de oftalmologie Ama Optimex lansează pe piața românească Amblyz - primii ochelari electronici din lume pentru tratamentul ambliopiei, afecțiune oftalmologică ce apare la copii și nedescoperită la timp nu mai poate fi tratată niciodată.
Dr. Ovidiu Muşat: Persoanele care au rude de sânge cu glaucom prezintă risc major de boală glaucomatoasă Persoanele trecute de 40 de ani care au rude de sânge bolnave de glaucom prezintă un risc major de boală glaucomatoasă care debutează fără simptome, avertizează lt. col. dr. Ovidiu Muşat, medic primar şi doctor în ştiinţe medicale, Secţia Clinică Oftalmologie/Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central...
Ochiul bionic, un vis din ce în ce mai real pentru nevăzători După numeroşi ani de cercetare, primul tip de ochi bionici din lume, realizat în SUA, a fost deja grefat unui număr de 60 de nevăzători din diferite părţi ale lumii, care au putut astfel să redobândească vederea parţială, conform AFP.
Arad: Conferinţă despre tehnologiile de ultimă oră în tratamentul cataractei şi a viciilor de refracţie Tehnologii de ultimă oră în tratamentul cataractei şi a viciilor de refracţie ao fost prezentate miercuri, în cadrul unei conferinţe organizate de către Colegiul Medicilor Arad, în scopul informării pacienţilor şi chiar medicilor asupra acestor posibilităţi de tratare.
PREMIERĂ ÎN CHIRURGIA OFTALMOLOGICĂ DIN ROMÂNIA - Cel mai precis laser din lume, pentru reducerea dioptriilor, în Clinica de Oftalmologie Ama Optimex ScapăDeOchelari, divizie a clinicii de oftalmologie Ama Optimex, a adus în România sistemul femtolaser VisuMax® - Carl Zeiss Meditec, cel mai precis laser din lume, care permite corectarea dioptriilor printr-o intervenție minim invazivă, într-o singură procedură, și corectarea dioptriilor...
Implant reuşit de 'ochi bionic' la un britanic suferind de degenerescenţă maculară senilă Un pensionar britanic de 80 de ani suferind de degenerescenţă maculară senilă (DMS) a beneficiat de implantul reuşit al unui 'ochi bionic', a anunţat miercuri echipa medicală de la spitalul din Marea Britanie care a efectuat operaţia.