Cele mai citite
 


Societatea Romana de Chirurgie Cardiovasculara (SRCCV) 2011
miercuri, 27 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

In perioada 22 - 25 septembrie 2011 in incinta Hotelului Sport, Poiana Brasov, Societatea Romana de Chirurgie Cardiovasculara (SRCCV) in colaborare cu Societatea Romana de Anestezie - Terapie Intensiva Cardiaca si Tehnologie Extracorporala (SRATICTE) organizeaza evenimentele SRCCV 2011:
 
Al 7-lea Congres Național al Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara
Al 6-lea Simpozion al Societatii Romane de Anestezie - Terapie Intensiva Cardiaca si Tehnologie Extracorporala

Manifestari insotite de o expozitie medicala specializata.
 
Mesaj de Bun Venit:
 
Prof. Dr. Vlad Anton Iliescu  
Presedinte SRCCV
 
Conf. Dr. Daniela Filipescu
Presedinte SRATICTE
 
“Acest eveniment stiintific si social va permite un util si interesant schimb de experienta privind cele mai recente proceduri in domeniu, intre centre de prestigiu din tara si strainatate, reprezentate de distinsi colegi cu experienta in domeniile chirurgiei cardiace, chirurgiei vasculare, anesteziei si terapiei intensive, cardiologiei, cardiologiei interventionale, si circulatiei extracorporeale, precum si o deosebita ocazie de educatie medicala pentru colegii mai tineri, in proces de formare profesionala.”
 
Tematica Congres
 
Chirurgie Cardiaca
  • Actualitati in chirurgia coronariana
  • Sindroamele aortice acute
  • Chirurgia moderna a valvulopatiilor
 
Chirurgie Vasculara
  • Ischemia critica a membrelor inferioare
  • Anevrismele aortei abdominale
  • Chirurgia carotidiana
 
Anestezie terapie intensiva
  • Actualitati in anestezia cardio-vasculara
  • Ghiduri in anestezia si terapia intensiva cardio-vasculara
  • Siguranta pacientului in timpul circulatiei extracorporeale
 
 
Premii postere Congres
Societatea Romana de Chirurgie Cardiovasculara va premia in cadrul Congresului SRCCV 2011 cele mai reusite Postere dupa cum urmeaza:
 
Postere - tematica cardiologie
Premiul I  1.300 LEI
Premiul II                     900 LEI  
Premiul III                    450 LEI

Postere - tematica chirurgie cardiaca
Premiul I  1.300 LEI
Premiul II                     900 LEI  
Premiul III                    450 LEI

Postere - tematica chirurgie vasculara
Premiul I  1.300 LEI
Premiul II                     900 LEI  
Premiul III                    450 LEI

In paralel cu lucrarile stiintifice se desfasoara o expozitie medicala specializata, unde firmele de medicamente, aparatura si dispozitive medicale vor prezenta cele mai noi produse in domeniu.
 
Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului.
 
Contact:
Management Congres: Ralcom Exhibitions srl
Telefon: 021-210.58.14, 021-210.65.40
Fax: 021-212.27.02
Email: registration@srccvcongres.ro
Site web: www.srccv.com

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cel de-al 7-lea Congres National al Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara In perioada 22 - 25 septembrie 2011 la Hotel Sport - Poiana Brasov, Societatea Romana de Chirurgie Cardiovasulara (S.R.C.C.V.) organizeaza cel de-al 7-lea Congres National al Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara.
Spitalul Monza a inaugurat Secţia de chirurgie cardiovasculară pediatrică Spitalul Monza Bucureşti a inaugurat vineri Secţia de chirurgie cardiovasculară pediatrică, un departament deja operativ, dotat cu o infrastructură special proiectată, care deţine tehnologie de ultimă generaţie şi unde lucrează o echipă de medici profesionişti, cu experienţă şi continuitate profesională...
Conf. dr. Horaţiu Suciu: Este necesară o strategie naţională în domeniul chirurgiei cardiovasculare pediatrice (interviu) Şeful Clinicii Chirurgie Cardiovasculară Adulţi şi Copii Tg. Mureş, conf. dr. Horaţiu Suciu, a subliniat într-un interviu acordat AGERPRES că în România nu există cardiologie intervenţională pediatrică, deşi sunt numeroase patologii care pot fi tratate în acest mod şi care pot scuti numeroase intervenţii...
Inaugurare Secţie de Chirurgie Cardiovasculară Pediatrică – Spitalul Monza Bucureşti - Copiii sunt “inima” noastră Îngrijirea şi tratamentul copiilor cu malformaţii cardiace congenitale necesită proceduri şi rigori speciale, diferite faţă de cele ale adultului. Un centru de chirurgie cardiovasulară pediatrică presupune implementarea unei infrastructuri cu circuite speciale ale sălii de operaţie, reanimare...
Trei operatii de mare risc, pe cord deschis, au fost efectuate cu succes la Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov Trei operații de mare risc, pe cord deschis, au fost efectuate cu succes la Spitalul de Cardiologie Clinicco Brașov, joi 12 noiembrie și vineri 13 noiembrie, cu colaborarea unei echipe de specialiști din Franța.
Mureş:Ghidurile de practică medicală internatională, prezentate la Simpozionul Naţional 'Prof. dr. Dimitrie Gerota' Ghidurile de practică medicală europene şi americane, care au apărut în acest an, vor fi prezentate pe secţiuni la ediţia a XIX-a a Simpozionului Naţional 'Prof. dr. Dimitrie Gerota', care a debutat joi, la Târgu Mureş.