Cele mai citite
 


Argeş: Băiat de 13 ani internat în comă alcoolică
joi, 28 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un băiat de 13 ani din localitatea argeşeană Davideşti a fost internat miercuri în comă alcoolică la spitalul din Câmpulung Muscel, după ce a băut vin împreună cu un alt adolescent în cursul nopţii.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu, poliţiştii au fost sesizaţi de cadrele medicale de la secţia de pediatrie a spitalului din Câmpulung Muscel, unde minorul, aflat în stare avansată de ebrietate, a fost transportat cu o ambulanţă.
"La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică, stabilindu-se că minorul a consumat vin în timp ce se afla în comuna Mihăeşti, sat Văcarea, împreună cu un văr al său, în vârstă de 17 ani", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
Medicii au constatat că băiatul era în comă alcoolică profundă, el rămânând internat în secţia de pediatrie.
Poliţiştii au identificat-o pe mama minorului, femeia de 32 de ani fiind sancţionată cu avertisment scris pentru că nu şi-a supravegheat copilul. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Omul de afaceri dat dispărut a fost găsit după ce a încercat să se sinucidă Un om de afaceri din municipiul Câmpulung Muscel, dat dispărut de familie, a fost găsit miercuri după ce a încercat să se sinucidă, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Argeş: Anchetă în cazul unui bebeluş internat cu traumatisme cranio-faciale prin agresiune Părinţii unui bebeluş în vârstă de două luni, internat la spitalul din Câmpulung Muscel cu traumatisme cranio-faciale suferite în urma unei agresiuni şi transferat ulterior la o unitate medicală din Bucureşti, sunt cercetaţi pentru rele tratamente aplicate minorului.
Vaslui: Licean de 16 ani, luat cu ambulanţa în comă alcoolică de la şcoală Un băiat în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul Economic 'Anghel Rugină' din Vaslui, a ajuns, joi, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul reşedinţă de judeţ.
Vaslui: Un echipaj de la Ambulanţă a fost bătut de rudele unui pacient Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unor angajaţi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) care au fost agresaţi de rudele unui bărbat din localitatea vasluiană Docăneasa care trebuia transportat la spital.
Brăila: O ambulanţă care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită în intersecţie de o maşină O ambulanţă din Brăila care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită într-o intersecţie din Brăila de o maşină care nu a respectat indicaţiile rutiere.
Galaţi: Un băiat de zece ani a ajuns la spital în comă alcoolică Un copil de zece ani din localitatea Iveşti a ajuns joi în comă alcoolică la Spitalul de Copii Galaţi, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces împreună cu un adolescent, care a ajuns la rândul lui la Spitalul Municipal Tecuci.