Cele mai citite
 


Argeş: Cadavrul unui nou-născut a fost găsit într-un tomberon, în oraşul Mioveni
joi, 28 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cadavrul unui nou-născut a fost găsit, miercuri, într-un tomberon de gunoi din oraşul Mioveni, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea mamei şi stabilirea împrejurărilor producerii decesului.
Cadavrul a fost descoperit de angajaţii serviciului de salubritate într-un tomberon metalic din vecinătatea unui bloc, zona centrală a oraşului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu, corpul nou-născutului se afla într-o cutie din carton, învelit într-un tricou şi într-o glugă de blană. Bebeluşul, de sex masculin, avea aproximativ 55 de centimetri lungime şi părea născut la termen.
"Cadavrul nu prezenta leziuni externe de violenţă, era spălat şi avea cordonul ombilical tăiat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
Corpul nou-născutului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea mamei.
Acesta este al doilea caz de pruncucidere înregistrat la Mioveni în ultimele săptămâni. Pe 7 iulie, un nou-născut prematur a fost găsit într-un tomberon de gunoi şi a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde a murit după o zi.
Poliţiştii au reuşit să o identifice în scurt timp pe mamă, o femeie de 25 de ani, necăsătorită, care locuia fără forme legale în Mioveni. Pe numele ei a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru pruncucidere. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Anchetă în cazul unui nou-născut mort la Spitalul Judeţean de Urgenţă Poliţiştii au început o anchetă în cazul morţii unui nou-născut la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce necropsia efectuată la Serviciul de Medicină Legală (SML) Argeş a indicat că decesul s-a produs în urma unor leziuni cerebrale.
Argeş: Nou-născut abandonat la gunoi, internat în stare gravă Un nou-născut a fost găsit, joi, într-o ghenă de gunoi din oraşul Mioveni şi a fost internat în stare gravă, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea mamei, care va fi acuzată de tentativă de omor.
Argeş: Nou-născut aflat în stare gravă, transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut aflat în stare gravă a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Piteşti şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.
Argeş: Viceprimarul unei comune a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri Viceprimarul comunei argeşene Hârseşti a fost transportat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în timpul unei încăierări între două grupuri de tineri.
Argeş: Nou-născut transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut, adus pe lume înainte de termen de o femeie din Piteşti, a fost transportat luni cu un elicopter SMURD la Spitalul Municipal din Bucureşti pentru îngrijiri de specialitate, starea lui fiind gravă.
Argeş: Anchetă în cazul unei femei care a murit în curtea unui spital din Piteşti O femeie a murit, joi, în curtea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.