Cele mai citite
 


Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak suferă de depresie severă
joi, 28 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul preşedinte al Egiptului, Hosni Mubarak, suferă de o depresie severă şi refuză să mănânce, relevă marţi media oficiale, monitorizate de Xinhua.
Ministrul adjunct al sănătăţii Abdel-Hamid Abazza afirmă că fostul nr.1 egiptean este foarte deprimat, dar că starea lui este stabilă.

'El refuză complet mâncarea şi bea doar suc, astfel încât a pierdut foarte mult în greutate şi a slăbit', a mai spus acesta, conform agenţiei oficiale de presă Mena.

Medicii urmează să decidă în următoarele câteva ore dacă va fi nevoie ca Mubarak să fie alimentat printr-un tub, a spus Assem Azzam, şeful adjunct al spitalului din Sharm-el-Sheikh, unde se află internat fostul preşedinte egiptean.

Hosni Mubarak urmează să compară în boxa acuzaţilor în data de 3 august, împreună cu ex-ministrul de interne Habib El-Adli şi alţi şase foşti asistenţi ai săi, după cum a anunţat luni judecătorul Adel Gomaa. Mubarak este spitalizat din aprilie, când a fost interogat de procurori.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Mihaela Oros: Unul din zece copii riscă să dezvolte tulburări de respiraţie în timpul somnului Unul din zece copii riscă tulburări ale respiraţiei în timpul somnului, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, medicul pediatru Mihaela Oros, preşedinte al Asociaţiei pentru Tulburările de Somn la Copii şi Adolescenţi, la prezentarea unui studiu realizat în domeniu.
Procesul intentat lui Hosni Mubarak: A treia rundă de audieri A treia rundă de audieri în cadrul procesul intentat fostului preşedinte egiptean Hosni Mubarak a început luni, la Cairo, informează agenţiile de presă internaţionale.
Mubarak se află tot în spitalul din Sharm El-Sheikh Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak se află tot în spitalul din Sharm El-Sheikh, împreună cu soţia sa Suzanne, informează agenţia Mena care citează declaraţia făcută duminică de o sursă oficială - transmite Xinhua.
Hosni Mubarak, transferat la un spital militar din apropiere de Cairo (presă) Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a fost transferat la un spital militar din apropiere de Cairo din unitatea medicală în care era internat în staţiunea Sharm El-Sheikh, informează sâmbătă pe site-ul său ziarul egiptean Ahram, citat de Xinhua.
Hosni Mubarak poate suferi un infarct în orice moment (oficial) Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak poate suferi un infarct în orice moment, conform declaraţiei dată de un oficial al penitenciarului în care acesta este închis, în urma unei condamnări la închisoare pe viaţă, conform Xinhua.
Mubarak este tratat de cancer în Arabia Saudită (presă) Cairo, 2 mar /Agerpres/ - Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak este supus unui tratament medical împotriva cancerului în Arabia Saudită, scrie cotidianul egiptean Al-Akhbar în ediţia de miercuri, contrazicând astfel informaţiile oficiale cu privire la situaţia lui Mubarak.