Cele mai citite
 


Neamţ: Conducerea spitalului judeţean Piatra Neamţ închiriază sălile de operaţii pentru a-şi rotunji veniturile
joi, 28 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea spitalului judeţean de urgenţă Piatra Neamţ a pregătit un proiect în baza căruia medicii vor putea închiria sălile de operaţie din unitatea sanitară pentru a efectua intervenţii chirurgicale în sistem privat, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, doctorul Iosif Koszeghi, directorul medical al spitalului.
Potrivit proiectului, pacienţii asiguraţi vor putea solicita intervenţii chirurgicale în sistem privat la un preţ mediu de 250 de lei pentru fiecare zi de spitalizare.
'Urgenţele vor avea întotdeauna prioritate în sălile de operaţie. Există însă pacienţi pentru care se face programarea unor operaţii peste o jumătate de an sau chiar un an. Aceşti pacienţi poate vor dori să fie operaţi mai repede, şi atunci vor avea posibilitatea să solicite medicilor intervenţii în regim privat', a declarat, pentru AGERPRES, doctorul Iosif Koszeghi, directorul medical al spitalului judeţean de urgenţă Piatra Neamţ.
Din sumele strânse de la pacienţii care solicită intervenţii chirurgicale în sistem privat, directorul medical al spitalului susţine că o parte va merge în conturile spitalului, iar o cotă parte va intra în buzunarele medicilor, asistentelor şi infirmierelor implicate în actul medical privat.
'Este o modalitate de a aduce fonduri la bugetul spitalului. Credem că de la începutul anului viitor vom efectua primele intervenţii chirurgicale private, mai ales că deja avem cereri', a adăugat doctorul Iosif Koseghi.
Potrivit sursei citate, şi persoanele neasigurate vor putea solicita intervenţii chirurgicale în spitalul judeţean, însă tarifele pentru aceştia vor fi mult mai mari faţă de persoanele asigurate.
Proiectul conducerii spitalului judeţean urmează să fie supus aprobării consiliului de administraţie al unităţii. AGERPRES/(A - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Proiect european de un milion de euro pentru reabilitarea policlinicii spitalului Policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ va fi reabilitată în baza unui program în valoare de peste un milion de euro, finanţarea fiind asigurată prin fonduri europene.
Neamţ: Proiect de un milion de euro pentru reabilitarea Policlinicii Spitalului Judeţean Peste un milion de euro este valoarea lucrărilor de reabilitare care au demarat, vineri, la Policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
Neamţ: Un laparoscop de la secţia de ginecologie a Spitalului Judeţean a fost pus în funcţiune după 5 ani de la achiziţionare Un laparoscop achiziţionat în urmă cu cinci ani, cu fonduri de la Banca Mondială, pentru secţia de ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, a fost pus în funcţiune abia zilele acestea, a declarat presei, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Emilia Arcan.
Neamţ: Liviu Negelschi este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Avocatul Liviu Negelschi este, începând de miercuri, noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra Neamţ, acesta fiind numit prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Ionel Arsene.
Neamţ: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă s-a înscris în PSD Chirurgul Alexandru Juncu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, s-a înscris în PSD şi va candida la alegerile locale pe lista pentru Consiliul Local.
Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, repus în funcţie de preşedintele CJ Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, dr. Ioan Lazăr, a fost repus în funcţie joi, prin ordin al preşedintelui Consiliului Judeţean, progresistul Culiţă Tărâţă, după ce cu o zi în urmă fusese demis de vicepreşedintele CJ, social-democrata Emilia Arcan.