Cele mai citite
 


Prahova: În judeţ nu sunt deocamdată probleme în ceea ce priveşte decontarea reţetelor compensate şi gratuite
joi, 28 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Judeţul Prahova nu întâmpină, deocamdată, probleme în ceea ce priveşte fondurile destinate decontării reţetelor compensate şi gratuite, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate, Roxana Crăciun.
Potrivit acesteia, creditul de angajament pentru anul 2011 are o valoare totală de 115 milioane de lei, dintre aceştia aproximativ 105 milioane lei fiind deja consumaţi pentru a acoperi inclusiv luna iunie.
''În primul semestru al anului în curs, inclusiv în luna iunie, am consumat din totalul bugetului pe 2011 aproape 105 milioane de lei. Cu restul de zece milioane, putem acoperi, în funcţie de consum, luna iulie, dar aşteptăm cu toţii rectificarea bugetară pentru a putea avea o continuitate până la finalul acestui an. Prahova nu a întâmpinat nici anul trecut probleme majore în acest sens, rectificările ajutându-ne să finalizăm anul cu bine. Ne aşteptăm ca şi anul acesta situaţia să fie una bună, mai ales că până acum nu am avut sincope'', a afirmat Roxana Crăciun. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Unii medici de familie au eliberat reţete compensate şi gratuite Medici de familie din judeţele Arad, Iaşi, Prahova şi Bucureşti au eliberat reţete compensate şi gratuite în această perioadă. 'Chiar din 1 aprilie unele farmacii au primit reţete compensate şi gratuite', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, vicepreşedintele Colegiului Farmaciştilor din România, Clara...
Prahova: Medicii de familie din judeţ îşi menţin decizia de a nu semna contractul-cadru Cei 360 de medici de familie din judeţul Prahova îşi menţin decizia de a nu semna contractul-cadru cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, vicepreşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, Simona Schnelbach.
Preşedintele CNAS: Guvernul a introdus un medicament pentru boli rare pe lista de compensate şi gratuite Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, a anunţat, miercuri, că pe lista medicamentelor compensate şi gratuite adoptată marţi de Guvern se află şi o moleculă pentru boli rare.
Prahova: Medicii de familie vor continua protestele Preşedintele Colegiului Medicilor Prahova, Simona Schnelbach, care este şi vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, a declarat joi, pentru AGERPRES, că medicii de familie din judeţ sunt pregătiţi să meargă cu protestele până la capăt şi nu vor accepta condiţiile impuse prin noul ...
Sălaj:Casa de Sănătate continuă eliberarea medicamentelor gratuite şi compensate, deşi plafonul pentru acestea este depăşit Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj nu a cerut încă farmaciilor din judeţ sistarea eliberării de medicamente gratuite şi compensate, în aşteptarea unei rectificări bugetare, deşi fondurile anuale alocate judeţului Sălaj pentru decontarea reţetelor a fost epuizat.
Sălaj: Casa de Sănătate nu mai are fonduri pentru tratamente stomatologice gratuite sau compensate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj nu mai decontează, începând cu luna aprilie, tratamente stomatologice gratuite sau compensate, întrerupând relaţiile contractuale pe care le avea cu 30 de medici stomatologi din judeţ datorită lipsei fondurilor pentru această activitate, potrivit anunţului făcut...