Cele mai citite
 


Prahova: Minoră cercetată pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte
joi, 28 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O minoră din comuna prahoveană Târgşoru Vechi este cercetată în stare de libertate pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte aplicate bunicii sale.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, o femeie de 64 de ani din Târgşoru Vechi a ajuns, pe 9 iulie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti în urma unei agresiuni comise de nepoata sa în vârstă de 16 ani.
Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Dan Radu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că, în timpul unui conflict izbucnit pe fondul unor discuţii mai vechi, minora şi-a lovit bunica folosind un levier şi un băţ.
Femeia care a rămas internată pentru a primi îngrijiri medicale a decedat două săptămâni mai târziu, necropsia stabilind preliminar că moartea a fost violentă şi a survenit ca urmare a politraumatismelor produse prin agresiune.
Având în vedere faptul că între deces şi leziunile traumatice constatate la autopsie a existat o legătură indirectă de cauzalitate, fiind întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, instrumentarea dosarului a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, procurorul criminalist dispunând continuarea cercetărilor cu autoarea minoră în stare de libertate. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj Un prahovean din comuna Plopu, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al clădirii.
Prahova: Prinţul Paul, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 9 dec /Agerpres/- Prinţul Paul Philippe, care ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează miercuri mai multe percheziţii, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.
Prahova: Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti nu a introdus coplata Ploieşti, 1 apr /Agerpres/- Cel mai mare spital din Prahova, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, nu a introdus, luni, coplata, preşedintele Consiliului de Administraţie al spitalului, Mirela Neagu, afirmând că această taxă va fi aplicată după semnarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate...
Prahova: Anchetă internă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în paralel cu cea a Ministerul Sănătăţii Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a demarat o anchetă care se desfăşoară în paralel cu cea dispusă, marţi, de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, în urma declaraţiilor unui medic primar de chirurgie generală apărute în presă privind condiţiile în care se desfăşoară activitatea...
Prahova: Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-au solidarizat cu chirurgul Dan Oprea Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti s-au solidarizat, joi, cu acuzaţiile grave ale chirurgului Dan Oprea privind condiţiile din spital, care au dus şi la efectuarea la unitatea medicală a unei anchete a Ministerului Sănătăţii..
Prahova: Cuantumul coplăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, stabilit la 10 lei Pacienţii care se vor interna, de luni, la cel mai mare spital din Prahova, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, vor plăti, la externare, o taxă de 10 lei.