Cele mai citite
 


RBS România a demarat o campanie MoneySense prin Facebook
joi, 28 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
RBS România anunţă demararea unei campanii MoneySense ce are, pe lângă o componentă caritabilă, scopul de a creşte gradul de înţelegere a produselor şi serviciilor bancare precum şi a administrării finanţelor personale, potrivit unui comunicat de presă al băncii.
Campania funcţionează pe baza unor întrebări de cultură financiară de nivel elementar şi mediu prin portalurile Facebook şi MoneySense.
Pentru fiecare participant care răspunde corect la cel puţin 6 întrebări din 9, RBS România va dona 30 de lei către Fundaţia 'Viitor pentru Copiii României - Casa Sf. Iosif', una dintre organizaţiile selectate, monitorizate şi sprijinite de UnitedWay România, partener tradiţional al băncii.
Din fondurile strânse vor fi ajutaţi 60 de copii preşcolari, care provin din familii defavorizate. Ei vor frecventa un centru de zi unde vor urma cursuri educaţionale, vor primi rechizite, o masă caldă, îmbrăcăminte şi încăţăminte, asistenţă medicală, îngrijire personală şi supraveghere, vor putea socializa şi petrece timpul liber împreună.AGERPRES/(AS - Florin Bărbuţă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un centru de asistenţă medicală va fi deschis în Ferentari şi face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare a cartierului Un centru care va sigura asistenţă medicală persoanelor care locuiesc în cartierul bucureştean Ferentari va fi inaugurat în curând, demersul fiind parte a programului Proiectul Ferentari, a anunţat joi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.
Suceava: Asistenţă medicală şi consiliere gratuite pentru copiii cu autism şi părinţii acestora Un număr de 17 copii cu autism beneficiază de asistenţă medicală, iar părinţii de consiliere de specialitate, gratuite, graţie proiectului ''Şi ei trebuie să aibă o şansă!'', derulat în ţară de Fundaţia Romanian Angel Appeal, în parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor...
Victor Ponta: Asistenţa medicală de urgenţă românească se ridică la standarde pe care multe ţări le-ar dori Asistenţa medicală de urgenţă în România, în acest moment, se ridică la standarde pe care, probabil, alte ţări europene şi-ar dori să le aibă, a declarat, marţi, primul-ministru Victor Ponta, care a participat la ceremonia de dotare a SMURD cu un nou elicopter.
Specializarea femeilor în asistenţă medicală, un proces-cheie de reducere a mortalităţii infantile Investiţiile într-o comunitate a femeilor specializate în asistenţă medicală reprezintă un rol-cheie în procesul de reducere a mortalităţii infantile şi a celei materne, în condiţiile în care, anual, peste 350.000 de femei mor în timpul sarcinii şi al naşterii şi mai mult de opt milioane de copii mor...
Sălaj: "Oscarul" pentru asistenţa medicală din Anglia, pentru un proiect ce vizează Spitalul Judeţean Zalău Un proiect ce vizează prevenirea şi controlul infecţiilor în Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, implementat de unitatea spitalicească în parteneriat cu Hospital Trust Calderdale and Huddesfield din Yorkshire a fost recompensat cu "Nursing time awards", un echivalent al premiilor "Oscar", acordat asistenţilor...
Corlăţean: Voi propune primului ministru ca România să acorde asistenţă medicală cetăţenilor ucraineni Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a declarat sâmbătă că va propune în Guvern ca România să se implice în acordarea rapidă de asistenţă medicală de specialitate în spitalele româneşti cetăţenilor ucraineni răniţi, personal militar sau civil.