Cele mai citite
 


Asistenta medicală a anului nu era nici măcar asistentă
vineri, 7 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Washington, 7 aug /Agerpres/ - O femeie din Connecticut, SUA, care a cheltuit peste 2.000 de dolari pentru o cină de omagiere falsă, în cadrul căreia a fost numită „Asistenta medicală a anului”, a fost arestată, după ce s-a descoperit că e doar o escroacă, fără niciun fel de specializare în domeniul medical.

Potrivit Associated Press, Betty Lichtenstein (56 de ani) lucra la clinica unui doctor din Norwalk, pe care îl păcălise că este o asistentă cu multă experienţă.

În 2008, ea a fost numită „Sora medicală a anului” de Asociaţia Asistentelor din Connecticut, despre care mai târziu s-a aflat că nici măcar nu există.

Autorităţile locale au început să investigheze activitatea şi trecutul femeii după ce o pacientă s-a plâns de felul în care aceasta o trata.

Acum, Lichtenstein riscă cinci ani de închisoare. AGERPRES/(Daniel Duncă)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: Anchetă medicală la Spitalul de Urgenţă Giurgiu în cazul sportivului american Chauncey Hardy Ministerul Sănătăţii a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu demararea de urgenţă a unei anchete cu privire la modul în care au fost respectate procedurile şi protocoalele de urgenţă în cazul sportivului american Chauncey Hardy, pe durata prezenţei în Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina aşteaptă voluntari, ca soluţie pentru deficitul de cadre medicale Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, unitate sanitară ce are deficit de cadre medicale, primeşte voluntari cu pregătire medicală medie, fapt ce îi va ajuta pe aceştia să acumuleze experienţă iar spitalul va beneficia de sprijin pentru îngrijirea pacienţilor, potrivit directorului medical al SJU...
Deputatul Ciprian Dobre spune că procesul intentat UMF Tg Mureş 'antrenează o tendinţă separatistă' Deputatul liberal, Ciprian Dobre, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că procesul intentat conducerii Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş de către Asociaţia Maghiară pentru Pregătire Medicală şi Farmaceutică din România 'antrenează o tendinţă separatistă'.
Hunedoara: Femeie operată la piciorul drept deşi avea probleme la stângul Un medic ortoped de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani a fost reclamat luni la Poliţie de un bărbat care susţine că acesta a operat-o pe soţia sa celălalt picior decât cel bolnav, conducerea unităţii medicale urmând să efectueze o anchetă medicală în acest caz.
Ministrul Sănătăţii cere pedepsirea celor vinovaţi de moartea copilului de nouă ani din Serbăneşti Bucureşti, 30 mai /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi-a exprimat, duminică, indignarea faţă de cazul copilului de nouă ani din Şerbăneşti care a decedat în urma unei fracturi la mână după ce a fost internat în Spitalul Judeţean din Slatina, arătând că din cauza unor astfel de neglijenţe...
Mureş: 390 de candidaţi pentru cele 56 posturi scoase la concurs de SCJU Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a anunţat joi că 389 de persoane şi-au depus dosarele pentru cele 56 de posturi scoase la concurs şi că acest fapt dovedeşte un interes deosebit din partea celor cu pregătire medicală.