Cele mai citite
 


Tatăl lui Amy Winehouse vrea să înfiinţeze o fundaţie cu numele cântăreţei
joi, 28 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mitch Winehouse consideră că moartea fiicei sale ar putea avea un sens. Vrea să facă din Amy un exemplu de mântuire, scrie publicaţia Voici.
În timpul ceremoniei funerare, tatăl cântăreţei a vrut ca toţi să-şi amintească de Amy ca de o femeie iubitoare, iubită şi fericită. Chiar dacă medicii credeau că este 'imposibil' ca ea să se lase de droguri, Mitch Winehouse a spus că ea reuşise. A susţinut că nu pusese picătură de alcool în gură de câteva săptămâni.

Departe de imaginea întunecată a unei drogate şi alcoolice, victimă a depresiei, vehiculată de câţiva ani, tatăl ei a amintit că iubea 'copiii şi caii'. El vrea acum să vină în ajutorul toxicomanilor prin crearea unei fundaţii care să poarte numele 'Amy Winehouse', infomează Daily Mail. 'În ţara noastră, dacă n-ai mijloace să faci o cură de dezintoxicare într-o clinică privată, poţi să stai doi ani pe lista de aşteptare', a spus el, adăugând că lucrurile trebuie să se schimbe. În acest scop, poate conta pe averea cântăreţei, estimată la 10 milioane de lire sterline (circa 11 milioane de euro). Banii vor fi împărţiţi între părinţii (divorţaţi) şi fratele ei. Familia poate fi liniştită în privinţa fostului soţ al cântăreţei, Blake Fielder-Civil, care a fost exclus din testament la divorţul din 2009. Ironia sorţii este că 'Back to Black', cel mai bine vândut album al lui Amy Winehouse, s-a inspirat din relaţia tumultuoasă a celor doi.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Asociaţia ALIAT a deschis o clinică de tratare a adicţiilor în Capitală Alianţa pentru Lupta Împotriva Alcoolismului şi Toxicomaniilor (ALIAT) a deschis vineri, în Capitală, o clinică de tratare a adicţiilor, unde consumatorii de alcool şi droguri pot face psihoterapie.
ANA: Furnizorii de servicii de dezintoxicare se pot înscrie online pentru a fi găsiţi mai uşor de pacienţii dependenţi Mai multe instituţii care asigură servicii de dezintoxicare sau tratamente psihiatrice s-au înregistrat, în ultimele şase luni, într-o aplicaţie online pe site-ul Agenţiei Naţionale Antidrog pentru ca toţi pacienţii dependenţi de droguri sau alcool să ştie unde să se adreseze pentru tratament, precizează...
Vorbeşte cu copilul tău despre Ţigări, Droguri şi Alcool Incă de la vârsta de 5-6 ani este bine ca părintele să înceapă să vorbească copilului despre ţigări, droguri şi alcool şi efectele nocive pe care acestea le au asupra oamenilor.
Alcool, tutun, canabis: Tinerii sunt mai vulnerabili în a dezvolta dependenţă Consumul de alcool, tutun şi canabis rămâne important în rândul adolescenţilor francezi şi induce o dependenţă cu atât mai mare cu cât aceştia încep mai devreme, notează, vineri, cotidianul francez Le Figaro.
Consumul de alcool şi droguri poate duce la naşterea de copii cu greutate scăzută (studiu) Femeile care consumă alcool şi droguri şi au şi probleme psihice din această cauză, se confruntă cu un risc de patru opri mai mare de avea copii cu greutatea scăzută la naştere, conform unui studiu australian, transmite Xinhua.
Un centru de dezintoxicare olandez îşi tratează pacienţii cu...bere O clinică olandeză care tratează pacienţi alcoolici a dezvoltat o metodă de combatere a alcoolismului pe bază de bere. Psihiatrul centrului spune că scopul este să-i facă pe pacienţi să bea bere în cantităţi mici, relatează site-ul closermag.fr.